Quote Originally Posted by gzbjk View Post
Ben sana bu ülkenin en yetkili kurumu olan TFF'nin resmi sitesinden şampiyonluk sayısını gösteriyorum sen bana gazete küpürlerini atıyorsun ve resmi belge göstermedin diyorsun?
Resmi şampiyonluk rakamları en resmi olan kuruma göre 19-18-13-6-1 dir takımlara dağıldığında.Fakat bu oyunda Beşiktaş'ın 11 diye gösteriliyor.Bu kesinlikle resmi sayılarda olduğu gibi olmalıdır.
O donemde internet pek yok. Kurumsallik hic yok. Gazeteler, TFF tarafindan medyaya fakslanan bildiriyi gosterdim.

http://turkfutbolu.net/turkiyekupala...upasi_TFF.html

Besiktas Super Lig'de 11 defa sampiyon oldugunu senin koydugun yazi zaten gosteriyor. Oynanan sezon sayisindan fazla defa sampiyonluk olamaz sonucta.

Ama super lig baslamadan once de Besiktas'in sampiyonlugu vardir diyor. Bu iki sampiyonluk da oyunda gosterilmis durumda. Bir cok diger basari ile beraber.

Ligi hem 1959'da basliyor olarak gosterip, hem de Besiktas'a 1957 ve 1958'de sampiyonluk verebilecek kadar dahi de degilim. Istersen TFF'ye dilekce yaz. Cok istiyorlarsa onlar SI ile iritibata gecip meseleyi anlatsin.