Siz oyunda yıldız olayı olmasa da o sayıyı oyuna yansıtmak zorundasınız.Yıldız yok diye o sayıyı yansıtmamak büyük bir yanlıştır.O halde kimsenin şampiyonluğunu oyuna yansıtmayın yıldız olayı yok diye.Bu hatanın artık düzeltilmesini rica ediyorum.Gerçekte resmi sayılar ne ise oyunda da o olmalıdır.
Bu son mesajim cunku ya anlamiyorsun, veya anlamak istemiyorsun.
O sayi yansitilmis durumda. 11 tane Super Lig, 2 tane Federasyon Kupasi sampiyonasi.
13 tane super lig sampiyonlugu gostermenin 3 yolu var.
1. Lig baslangicini 1957 yapacak sekilde lig gecmisi girmek. Bunu yapmamiz yanlis cunku senin yazinin da gosterdigi gibi lig 1959'da basladi.
2. Lig baslangicini 1959 yapmak ve Besiktas'a 1959 yilinda iki tane sampiyonluk vermek. Bu da yanlis cunku kazanilan yillar 1957 ve 1958.
3. Besiktas'in bu sene ve gelecek sene sampiyon olmasi ve bu sampiyonluklar kazanildiktan sonra girilmesi.
Bunun disinda herhangi bir secenek yok.
Bu nedenle de oyunda oldugu gibi devam edecek.
Ben de aynısını senin için düşündüm o kadar anlatıyorum olması gereken şeyi resmi sitede olduğu gibi koyuyorum ve ısrarla reddediyorsunuz.
O sayı yanlış yansıtılmıştır.11 lig 2 federasyon olarak değil resmi olduğu gibi 13 lig olarak oyuna geçilmelidir.
O dediğin 3 yolda ki gibi yapılsın diyen yok zaten.Normalde olduğu gibi o 2 şampiyonluğun nasıl verildiği TFF'deki gibi not eklenerek o sayı arttırılabilir.Lig başlama tarihi de aynı kalır Tff'de de öyle zaten.Takımlara eksi puan verilirken alta not eklenerek puanı siliniyorda lig tarihine o notu ekleyerek Beşiktaş'ın 2 fazla şampiyonluğu olduğu dile getirilebilir resmi sitede olduğu gibi.
Bilmiyorum sizin vicdanınız bu yanlış durumu onaylıyor mu onaylıyorsa da onaylamamalı oyuna her şey gerçekte olduğu gibi yansıtılmalı ki bizim de size karşı olan güvenimizi sarsmayın.Bunu sizden bir kez daha rica ediyorum.