1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

arkadaşlar kesin olarak sanalsaray keyleri patlamıştır haberiniz olsun bugün destek hattına girdim yeni güncelleme geldi yükleyemiyorum diye, hemen bir yazı kopyala yapıştır yaptılar, tedarikçi sorunu yüzünden para iadesi yapacağız diye uzunca bir yazı, ki belirli şifreler girerek paramı geri aldım. paypal ile aldığım için paypal a geri yüklettim. ve hayırlı olsun 14.1.2 de kaldı sürüm orjinal alalım derken soruna geldik

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by metinoktay View Post
    arkadaşlar kesin olarak sanalsaray keyleri patlamıştır haberiniz olsun bugün destek hattına girdim yeni güncelleme geldi yükleyemiyorum diye, hemen bir yazı kopyala yapıştır yaptılar, tedarikçi sorunu yüzünden para iadesi yapacağız diye uzunca bir yazı, ki belirli şifreler girerek paramı geri aldım. paypal ile aldığım için paypal a geri yüklettim. ve hayırlı olsun 14.1.2 de kaldı sürüm orjinal alalım derken soruna geldik
    hocam aynı fiyata playstore'dan alabilirsiniz. indirim kodları vardı piyasada.

Quote Originally Posted by serwan View Post
    indirim kodlarının süresi dolmuş durumda, playstore dan ilk defa oyun alacaklara 10 TL indirim kuponu veriyordu, hala veriyorsa oyun ancak 50 TL alınabiliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Quote Originally Posted by serwan View Post
    playstore dan paypal ile alabilsem alacaktım ilk başından ancak dediğim gibi almanyada olunca sorun oluyor.

şuan cdkeystore dan aldım 18 euro ya geldi. sorunsuz yüklenmekte, ki satıcının dediği aynen şu;

iki kodlu dönem bitti, ilk kod betaya erişim sağlamaktaydı, şuanki kodlar tam sürümlü satış için.

aldığım kodu yüklerken de oyun bilgileri yanında fm 2014 retail (row) olarak verdi. yani problemsiz olarak yüklenmekte görünüyor. yaklaşık 15 dk sonra tamamen yüklenecek, duruma göre haber ederim arkadaşlar ama sorunsuz görünmekte.

playstore dan paypal ile alabilsem alacaktım ilk başından ancak dediğim gibi almanyada olunca sorun oluyor.

şuan cdkeystore dan aldım 18 euro ya geldi. sorunsuz yüklenmekte, ki satıcının dediği aynen şu;

iki kodlu dönem bitti, ilk kod betaya erişim sağlamaktaydı, şuanki kodlar tam sürümlü satış için.

aldığım kodu yüklerken de oyun bilgileri yanında fm 2014 retail (row) olarak verdi. yani problemsiz olarak yüklenmekte görünüyor. yaklaşık 15 dk sonra tamamen yüklenecek, duruma göre haber ederim arkadaşlar ama sorunsuz görünmekte.
    Bende cdkeystore dan aldım tekrardan. Bir sorun yok, oyun güncelleniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Quote Originally Posted by berksus View Post
    Bende cdkeystore dan aldım tekrardan. Bir sorun yok, oyun güncelleniyor.
    aynen oyun sorunsuz ve tam sürüm. cdkeystore u tavsiye ederim. 5-10 dk da geri dönüş yapıyorlar ve sıkıntısız yükleniyor.

aynen oyun sorunsuz ve tam sürüm. cdkeystore u tavsiye ederim. 5-10 dk da geri dönüş yapıyorlar ve sıkıntısız yükleniyor.
    Gittigidiyor uzerinden satisi onayladiniz mi. Ben ne olur nolmaz diye hala onaylatmadim. Beta keyler iptal olduktan bir sikinti cikmazsa onaylamayi dusunuyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Quote Originally Posted by berksus View Post
    Gittigidiyor uzerinden satisi onayladiniz mi. Ben ne olur nolmaz diye hala onaylatmadim. Beta keyler iptal olduktan bir sikinti cikmazsa onaylamayi dusunuyorum
    ilk önce verdiği keyde ülkeniz için mevcut değil dedi steam, tabi ben almanyada olduğum için. ilettim durumu başka bir key verdi, yüklendi, sürüm 14.1.3 ve resource archiver ile editör de sorunsuz yüklendi. daha sonra da durumu ilettim sanalsaray ile olanı. bana dediği beta kod ve diğer kod ile ikili dağıtılımış önceden ve şuan tek kod dağıtım sistemine geçilmiş, oyunu yüklemek için kodu verdiğimde de miles amcanın dediği retail kod olarak gösterdi ve sorunsuz yüklendi. yani sorunsuz, en azından herşey öyle görünüyor.

Çok da Ucuz Değilmiş 51 Lira Bırakta Sorun Çıkmasın

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Çok da Ucuz Değilmiş 51 Lira Bırakta Sorun Çıkmasın
    haha 10 tl fark playstore la evet ucuz değil çok da. 10 tl fark için tam sürüm alamayınca ilaç gibi geldi bir de orası var )) bu arada paypal ile alabieceğim tek yöntemdi. avrupa fiyatları 25-45 euro arası. bu 18 euro ya geldi.

Mesaj Yetkileri