1 ile 30 arası toplam 542 sonuç

Konu: Taktik Tartışma Platformu

Hybrid View

Arkadaşlar 4 - 2 - 4 net . İlk maç 11-1 bitti . Emre çolağı sağ kanada koydum %10.0 ortalamayla oynadı , 4 gol bir asist. Bruma 9.60 . 2 standart orthasaha . Drogba pivot santafora koydunmu iş bitti . Eski fmlerdeki gibi sorun yok artık topu ayakta tutma uzaktan sutları kısıtlama falan . Meşur real madrid taktğini oturtturabiliyorsunuz . Uzun riskli paslarla . Yerine gelince topu tutuyoruz tabi %61 le oynadık .
    Talimatlar : Dikine pas yap , koşu yoluna pas yap
    Not : Taktik bana ait değildir puskas arkadaşın taktiğini denedim tek kelimeyle mükemmel .
    Yardımcı olduysam ne mutlu bana

Default taktik

Quote Originally Posted by Berkerguney View Post
    Arkadaşlar 4 - 2 - 4 net . İlk maç 11-1 bitti . Emre çolağı sağ kanada koydum %10.0 ortalamayla oynadı , 4 gol bir asist. Bruma 9.60 . 2 standart orthasaha . Drogba pivot santafora koydunmu iş bitti . Eski fmlerdeki gibi sorun yok artık topu ayakta tutma uzaktan sutları kısıtlama falan . Meşur real madrid taktğini oturtturabiliyorsunuz . Uzun riskli paslarla . Yerine gelince topu tutuyoruz tabi %61 le oynadık .
    Not : Taktik bana ait değildir puskas arkadaşın taktiğini denedim tek kelimeyle mükemmel .

cok sevindim.başarilar dostum.

3. Default

Quote Originally Posted by Berkerguney View Post
    ligde ve şl de sonuçlar nasıl

Ligde ve ya şl'de güçlü rakipler karşısında forvetten 1 adam eksiltip orta sahanın gerisine bir regista ya da defansif oyun kurucu iyi oluyor

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by salihcetin View Post

Merhaba abi.
    Bu foruma 2010'dan beri üyeyim ve senin hazırlamış olduğun rehberlerin ile heyecan buluyorum. 2010'da üye olduğumda pdf olarak hazırlamış olduğun taktik rehberini indirmiştim o zamanlar 08 oynuyorduk arkadaşlarla. Gece gündüz o belgeyi inceleyip kağıt kalemle taktik ayarlamaya çalışıyordum.
    Forumda mesajım yok ancak takip etmediğim anlamını taşımıyor. O rehberler gerçekten çok güzel ve insanın içinde yeni heyecanlar uyandırıyor.
    FM 14 çıktığından beri taktik yapmaya çalışıyorum ve her seferinde hüsrana uğruyorum ve kapıyorum. Yarım saat geçmeden şu mesajlarına bakıyorum ve hevesle oyuna giriyorum taktikler çıkarmaya çalışıyorum yine ve yine ..
    Kusura bakmayın konu ile alakasız olmuş olabilir ama 3-4 senelik teşekkürü birden etmek istedim
    Herkese iyi eğlenceler

Teşekkür ederim... Yardımcı oluyorsa ne mutlu bana. o zamanlar çok vaktim oluyordu ama şu aralar yogunum. Fakat en kısa sürede yeni bir taktikle karşınıza olacağım. Atölyede yapım aşamasında İsmail yaptığın diziliş değil ama mentalite benim oturtmaya çalıştıgıma benziyor. Bu oyunda en önemli nokta takımı sahanın dikine dar alanda oynatmak.Yani savunmanın son adamı ile forvetler çok uzak olmamalı.Yaptıgın sistemde bu şekilde. Forvetler orta alana yaklaşarak hücum ettikleri için sürekli pas varyasyonu olur. Dikine ve koşu yoluna paslarla da kanatlar çok etkili olur. bakalım benim sistem nasıl işleyecek
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri