1 ile 30 arası toplam 542 sonuç

Konu: Taktik Tartışma Platformu

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by aHm3t View Post
    arkadaşlar ben 2-3 kariyerde alt liglerden başladım oynamaya 4-4-2 taktiğim tam tuttu demiştim ki sezonun 2. yarısı bucasporda ilk 3e oynarken tüm maçlarımı kaybettim.. burdaki arkadaşların taktiklerinide denedim ama olmuyor oyunda mı bir gıcıklık var biz mi birşeyi yanlış yapıyoruz anlamadım.

hayrettin yerlilkaya'yı 2.lig b kategorisinde oynatıyorum adamın form ortalaması 5.41 ömer aysan desen keza aynı hadi bek oynatmada sıkıntım var diye düşündüm kürşat duymuş 3.57 sürekli taktikle oynamaktan sıkıldım. oyuncu formları ve mental yapıda çok değişkenlik gösteriyor örneğin 5 hafta üst üste yenmişsin ama son hafta yenilince moraller yerle bir oluyor.

şu taktik olayını çözen bir baba yiğit varsa anlatsın. iyice gıcık olmaya başladım bu sildiğim 4. kariyer
    Bu tarz mesajları gördükçe FM'e yeniden aşık oluyorum "Bu işi ben çözdüm" diyemiyorsa kimse,demek ki FM çok kaliteli ve basmakalıptan uzak bir oyun sürmüş yine piyasaya. Ben bu oyunu 16 senedir oynuyorum ama her seride taktiksel anlamda başarılı olmak için baya uğraşıyorum.işler çok kolay olsa oyunun zevki de kaçardı.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Bu tarz mesajları gördükçe FM'e yeniden aşık oluyorum "Bu işi ben çözdüm" diyemiyorsa kimse,demek ki FM çok kaliteli ve basmakalıptan uzak bir oyun sürmüş yine piyasaya. Ben bu oyunu 16 senedir oynuyorum ama her seride taktiksel anlamda başarılı olmak için baya uğraşıyorum.işler çok kolay olsa oyunun zevki de kaçardı.
    Merhaba abi.
    Bu foruma 2010'dan beri üyeyim ve senin hazırlamış olduğun rehberlerin ile heyecan buluyorum. 2010'da üye olduğumda pdf olarak hazırlamış olduğun taktik rehberini indirmiştim o zamanlar 08 oynuyorduk arkadaşlarla. Gece gündüz o belgeyi inceleyip kağıt kalemle taktik ayarlamaya çalışıyordum.
    Forumda mesajım yok ancak takip etmediğim anlamını taşımıyor. O rehberler gerçekten çok güzel ve insanın içinde yeni heyecanlar uyandırıyor.
    FM 14 çıktığından beri taktik yapmaya çalışıyorum ve her seferinde hüsrana uğruyorum ve kapıyorum. Yarım saat geçmeden şu mesajlarına bakıyorum ve hevesle oyuna giriyorum taktikler çıkarmaya çalışıyorum yine ve yine ..
    Kusura bakmayın konu ile alakasız olmuş olabilir ama 3-4 senelik teşekkürü birden etmek istedim
    Herkese iyi eğlenceler

Mesaj Yetkileri