Quote Originally Posted by nannar View Post
Bu tarz mesajları gördükçe FM'e yeniden aşık oluyorum "Bu işi ben çözdüm" diyemiyorsa kimse,demek ki FM çok kaliteli ve basmakalıptan uzak bir oyun sürmüş yine piyasaya. Ben bu oyunu 16 senedir oynuyorum ama her seride taktiksel anlamda başarılı olmak için baya uğraşıyorum.işler çok kolay olsa oyunun zevki de kaçardı.
Merhaba abi.
Bu foruma 2010'dan beri üyeyim ve senin hazırlamış olduğun rehberlerin ile heyecan buluyorum. 2010'da üye olduğumda pdf olarak hazırlamış olduğun taktik rehberini indirmiştim o zamanlar 08 oynuyorduk arkadaşlarla. Gece gündüz o belgeyi inceleyip kağıt kalemle taktik ayarlamaya çalışıyordum.
Forumda mesajım yok ancak takip etmediğim anlamını taşımıyor. O rehberler gerçekten çok güzel ve insanın içinde yeni heyecanlar uyandırıyor.
FM 14 çıktığından beri taktik yapmaya çalışıyorum ve her seferinde hüsrana uğruyorum ve kapıyorum. Yarım saat geçmeden şu mesajlarına bakıyorum ve hevesle oyuna giriyorum taktikler çıkarmaya çalışıyorum yine ve yine ..
Kusura bakmayın konu ile alakasız olmuş olabilir ama 3-4 senelik teşekkürü birden etmek istedim
Herkese iyi eğlenceler