Enes Ünal ilk sezon sonu 12 milyon € verdim Fenerbahçe'ye getirmek için trink para acil bir haber verin ona göre alcam.
Originally Posted by Universal Enes Ünal ilk sezon sonu 12 milyon € verdim Fenerbahçe'ye getirmek için trink para acil bir haber verin ona göre alcam. şu an 4. sezondayım bende ilk sezon Gs'ye 10 küsüre aldım. İyi gelişti güzel gidiyor almanı öneririm.
Originally Posted by MoisHaLe şu an 4. sezondayım bende ilk sezon Gs'ye 10 küsüre aldım. İyi gelişti güzel gidiyor almanı öneririm. Yokluktan bütün takımı sattım, Fenerbahçe büyük bir kriz yaşıyor 12 gözümü büyüttü sezon sonuna doğru tekrar deneyeceğim.
Originally Posted by Universal Yokluktan bütün takımı sattım, Fenerbahçe büyük bir kriz yaşıyor 12 gözümü büyüttü sezon sonuna doğru tekrar deneyeceğim. temsilciye ortaklık teklif et %80'ini aldır ona. sen %20 lik kısım için Bursa'ya para ödemiş olursun. 2 ye 3 e kapanır öyle . edit: hatta para kazanmak için kendi oyuncularının da bonservislerine sat temsilcilere iyi para getirir
Originally Posted by MoisHaLe temsilciye ortaklık teklif et %80'ini aldır ona. sen %20 lik kısım için Bursa'ya para ödemiş olursun. 2 ye 3 e kapanır öyle . edit: hatta para kazanmak için kendi oyuncularının da bonservislerine sat temsilcilere iyi para getirir Sezon sonu geldi Daum satalım dedi açıkalamda 70 milyon istiyorlar. Şuan şoklardayım.
Forum Rules