1 ile 30 arası toplam 62 sonuç

Konu: Enes Ünal | 16

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    Biri de çıkıp kimle nasıl çalıştırılması gerektiğini söylememiş. Oyun başı Bursa kadrosu içinde herhangi biri ile çalıştırıp verim alan var mı? Nasıl bir antrenman programı uygulanmalı? Kiralanmalı mı yoksa tüm sezonda 15-20 maç gibi oynasa yeterli olur mu? Biraz da bunlardan bahsedelim.
    Ben ilk sezon da Pinto ile çalıştırdım önce,ardından da Fernandao ile çalıştırdım.11 maçta ilk 11'de,10 maçta da sonradan oyuna soktum.7 gol,3 asist ve 2 kere de maçın adamı olarak sezonu tamamladı.2. sezonda liginde küme düşen Herenveen'den Finnbogason'u aldım ve şu anda onunla çalışıyor.Bu sene hücum hattım alternatifli olduğu için geçen seneki kadar şans tanıyamıyorum ama ekliyeyim Batuhan ile sahadayken çok uyumlu görünüyorlar.Ben kiralık gönderilmesi halinde iyi bir gelişim göstereceğini düşünmüyorum..Oyunumda 18 Mart 2015 tarihindeyim;

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by iLkeRisT View Post
    Ben ilk sezon da Pinto ile çalıştırdım önce,ardından da Fernandao ile çalıştırdım.11 maçta ilk 11'de,10 maçta da sonradan oyuna soktum.7 gol,3 asist ve 2 kere de maçın adamı olarak sezonu tamamladı.2. sezonda liginde küme düşen Herenveen'den Finnbogason'u aldım ve şu anda onunla çalışıyor.Bu sene hücum hattım alternatifli olduğu için geçen seneki kadar şans tanıyamıyorum ama ekliyeyim Batuhan ile sahadayken çok uyumlu görünüyorlar.Ben kiralık gönderilmesi halinde iyi bir gelişim göstereceğini düşünmüyorum..Oyunumda 18 Mart 2015 tarihindeyim;
    Öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim. Transfer dönemi kapandıktan sonra kalecilerim ciddi sakatlıklar yaşadığı için performans olarak saçmaladım. Bursa ile sıfırdan başlayacağım. Konuya dönecek olursak kiralık gitmesi taraftarı değilim bende. Oynadığım yamada sadece Fernandao var yedek olarak Kazım ve Sercan var. Eğer Sağ Kanat transfer edersem Kazım'ı forvete eğer Forvet bulabilirsem üçüncü tercih olarak Enes'i A takıma alabilirim. Profili gereği Sercan'ı pek kullanmayı düşünmüyorum hatta feshini bile düşünebilirim. İmkanlar dahilinde kendi profiline daha uygun bir forvet transfer edebilirsem onunla eğer edemezsem senin önerini deneyerek Fernandao ile çalıştıracağım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    Öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim. Transfer dönemi kapandıktan sonra kalecilerim ciddi sakatlıklar yaşadığı için performans olarak saçmaladım. Bursa ile sıfırdan başlayacağım. Konuya dönecek olursak kiralık gitmesi taraftarı değilim bende. Oynadığım yamada sadece Fernandao var yedek olarak Kazım ve Sercan var. Eğer Sağ Kanat transfer edersem Kazım'ı forvete eğer Forvet bulabilirsem üçüncü tercih olarak Enes'i A takıma alabilirim. Profili gereği Sercan'ı pek kullanmayı düşünmüyorum hatta feshini bile düşünebilirim. İmkanlar dahilinde kendi profiline daha uygun bir forvet transfer edebilirsem onunla eğer edemezsem senin önerini deneyerek Fernandao ile çalıştıracağım.
    Ben 2.sezonumu da tamamladım.Frey'in yanına Sinan Bolat ve Mert Günok'u alarak kaleci defterini kapattım.Aslında Bursa ile ilgili konuşabileciğimiz başka bir başlık olsa detaylı bir inceleme dahi yazabilirim.Genç kaleciler de potansiyelli.Neyse Enes'e gelirsek iyi bir seviyeye geldi ama bu sene gol atamadı ve inanılmaz goller kaçırdı.19 maç oynattım toplamda ve sıfır çekti,2 asist yapabildi.Finbogason'u göndereceğim ve artık Batuhan ile beraber A takıma çıkaracağım.Unutmadan,yedekler liginde takımım şampiyon oldu ve Enes orada 32 maçta 42 gol atarak gol kralı oldu.Bir ölçü sayılmayabilir belki ama mutlu oldum açıkçası bu veriden.

07.06.2015

Üstteki profil ile yanyana getirince bir miktar daha gelişim görüyoruz.

Mesaj Yetkileri