Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
Arkadaş yazmayayım yazmayayım diyorum da sizin oynadığınız Fm 14 ise bizimki nedir ?

Hep aynı kişiler çıkıp oyuna sallıyorlar. Neden hatayı kendinizde aramıyorsunuz ki ?

Taktik yapamıyorsunuz belki de ben paşalar gibi kendimden güçsüzleri yeniyorum. Skoru koruyorum ve 0-0 berabere kaldığım maçlarda oluyor.

Taktiğin en iyi yansıtıldığı serilerden birinde bile biz maç motoruna bu kadar yüklenirsek işimiz var.

Taktiksel sıkıntı yaşıyorsanız bir sürü taktik paylaşılıyor sitemizde olsun, yabancı sitelerde olsun. Ben şahsen skoru koruyamıyorum, oyuncularım direğe vuruyor falan bunları samimi bulmuyorum.

Direk gerçektede oluyor. Bir pozisyonda 4 kere direkten dönen top dahi olabiliyorken oyunda bir maçta 3-4 tane direkten dönen top var diye şikayet etmek bence çok saçma.

Rakip canlandığı zamanlarda izin vermezseniz pekâlâ üstünlüğünüzü koruyabiliyorsunuz. Benim kadar bir maç içinde 2-0, 3-0 öne geçen adam yoktur isteyen olursa SS'de atabilirim bir kere bile rakibin Barcelona olmasına izin vermedim.

Azıcık uğraşınca oluyor yani.
Acaba bir kaç tane SS koyabilir misin? Maçtaki şut sayılarını merak ettim de. Ben hangi taktiği uygularsam uygulayayım her maç ortalama 40-50 tane şut oluyor.