Spoiler:  

Eskişehir maçı aslında çok önemli bir örnek orada.

44'de kadar kalecinin çıkarmadığı top kalmadı, 2 tane direkten dönen top vardı. Sonrasında yapılan penaltıda Kuyt penaltıyı kaçırdı ve ben kesin yeniliriz artık demedim.

Taktiksel değişiklik ve oyuncu değişiklikleri yaptım. Skor ortada eğer güçsüz takımları koruma durumu olsaydı eminim ki o maçtaki penaltı sonrası bu devreye çok net bir şekilde girerdi.

2-1'lik Antep maçı bakıyoruz 1-1'den, 2-1 yapmışım ve ardından penaltı kaçırmışım. Yılmadım topu ayağımda tuttum ve koca bir 45 dakika gol yemeden bitirdim.

Trabzonspor maçında 2-0 öne geçmişim. 45 dakika ben bu skoru korudum ve rakibimin sizin deyiminizle Barcelona kesilmesini önledim.

Yine bir Beşiktaş maçı 6'da 2-0'ı bulmuşum. Tempo düşmüş ve 63'de gol yedim.

Eyvah kesin 2-2 yaparlar demek yerine taktiksel bir şeyler yaptım ve 3 puanı aldım.

Rize örneği bence yeterli olacaktır. 1-0 yenik gidiyoruz ve ben 80'de forveti 4'ledim. Rize zaten aşırı kapanmıştı ve skoru yarattık 90'da 2 gol bulduk ve kazandık.

Oyun bizden güçsüzleri koruyor falan diyemeyiz yani. Her şey ortada 90'da benden güçsüz takımı 2 gol atıp yendim var mıdır ötesi ?

Bir koruma olayı olsa bu emin olun etki ederdi.

Ben çok şut çekiyorum ama rakibe şut şansı tanımıyorum.