1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Bende yazmayım yazmayım diyorum ama yazdırılıyor işte...Hep aynı kişiler yakınıyor hakatten 28 sayfanın zaten hepsinde 10 numara oyun olduğu söyleniyor (: Hatayı kendimizde arıyoruz elbette. Güçsüz takımları yenince taktik yapılmış olmuyor işte..Türkiye ligini de zerre baz almam bu hususta..Herşeyden öte skora göre de yorum yapmıyorum motor bariz çok saçma ve ısrarla bunu savunanları da ben anlamıyorum. bir maçta 4 direk olduğu doğrudur ama her maçta 4 direk ? her maçta rakibi slalom yapması ? 2-0dan 3-0dan verilen milyon tane maç gösteririm haa bu gerçek hayatta yokmu elbette var ama kaç tane böyle geri dönüş var aynı sezonda..Forumdaki hazır taktikleri kullanacaksam neden oynayım bu oyunu kendimi bişiler yapmayacaksam ? ve herşeyden öte onca kişi yönetici araştırmacı oyunda kusur bulurken(motorda) yapılan eleştiriyi bilmişlik edesıyla cevap vermekte pek bi hoş olmuş hani...
    Bilmişlik edası falan yok yahu.

Sen nasıl hatalı bu motor diyorsan bende hatası az diyorum. Sen nasıl motorun hatalarını sayıyorsan ben de iyi yanlarını söylüyorum.

Taktik yapabilen elbet yapsın ama yapamayan indirsin sıkıntı yok bence. Bende bazen indirip deniyorum nasıl taktik falan diye sonuçta ayıp değil ya.

Şut sayıları hariç benim açımdan pek problem yok.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Bilmişlik edası falan yok yahu.

Sen nasıl hatalı bu motor diyorsan bende hatası az diyorum. Sen nasıl motorun hatalarını sayıyorsan ben de iyi yanlarını söylüyorum.

Taktik yapabilen elbet yapsın ama yapamayan indirsin sıkıntı yok bence. Bende bazen indirip deniyorum nasıl taktik falan diye sonuçta ayıp değil ya.
    Öyle bi deklare etmişsiki hep aynı kişiler falan diye şu forumda zerre mızmızlanmadım yeri geldi fin 2.liginden 3 sene çıkamadım gecen seride problem benden kaynaklı demekki motor falan laf etmedim niye çünkü normaldi herşey ancak bu seride inanılmaz hatalar var..yineliyorum skor bazlı konuşmuyorum dediğim gibi 40 şut normal mi ? yada her mac aynı senaryo oluyor rakip kaleyi bulduğu an gol atarken ben 6 pasta rakip etten duvar boş kaleye kaçırma direkler daha bi ton sayarım uzatmaya gerek yok sorun şu ki bu sürekli oluyor taktiksel alakası yok ben mi diyorum herife 2 metreden topu auto at diye yada kalecie koltuk altı sürekli kaçır diye bekler beyni alınmış gibi şuan orta aç desen açmaz calım deneme derim dener bomboş pozisyonda bekler vs vs yani görülen eksiklikleri yazıyorum sen motor normal diyorsun

Nesil
    2012

Öyle bi deklare etmişsiki hep aynı kişiler falan diye şu forumda zerre mızmızlanmadım yeri geldi fin 2.liginden 3 sene çıkamadım gecen seride problem benden kaynaklı demekki motor falan laf etmedim niye çünkü normaldi herşey ancak bu seride inanılmaz hatalar var..yineliyorum skor bazlı konuşmuyorum dediğim gibi 40 şut normal mi ? yada her mac aynı senaryo oluyor rakip kaleyi bulduğu an gol atarken ben 6 pasta rakip etten duvar boş kaleye kaçırma direkler daha bi ton sayarım uzatmaya gerek yok sorun şu ki bu sürekli oluyor taktiksel alakası yok ben mi diyorum herife 2 metreden topu auto at diye yada kalecie koltuk altı sürekli kaçır diye bekler beyni alınmış gibi şuan orta aç desen açmaz calım deneme derim dener bomboş pozisyonda bekler vs vs yani görülen eksiklikleri yazıyorum sen motor normal diyorsun

Geçen sene bu aylarda açılan kariyerlerdede muhtemelen bu tür hatalar olmuş olabilir güncelledikce düzeltiyorlar Ocak ayında sanırım tam anlamıyla oturmuş olur ama ciddi anlamda şuanda hatalar var yada biz tam anlamıyla taktiği yapamadık ama kesin birşey öğrendim FM 2014 kanatsız daha verimli oynanıcak

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ne diyim madem siz böyle söylüyorsunuz vardır diyelim.

Bundan sonra başınıza gelirse ki gelecektir illa ki sonuçta bir hata SS koyarsa başına gelenler iyi olur.

Ben şahsen merak ediyorum henüz burada okuduğum bir çok şeyler karşılaşmadığım için. Kimseye de yalancı falan demiyorum yanlış anlaşılmasın sadece gerçekten merak ediyorum.

Oyunu çok uzun saatler oynamadığımdan olabilir görmemiş olmam.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2012

Last edited by 19karabulut07 : 12.Kasım.2013 at 17:03

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

Yahu burada attık niye kimse sallamıyor gerçi şuan SKY BET 2 'de kariyer yapıyom henüz kalecimin ceza sahasının dışında elle kontrol ettiği toplar dışında çok bir hata görmedim

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bundan sonra başınıza gelirse ki gelecektir illa ki sonuçta bir hata SS koyarsa başına gelenler iyi olur.

Ben şahsen merak ediyorum henüz burada okuduğum bir çok şeyler karşılaşmadığım için. Kimseye de yalancı falan demiyorum yanlış anlaşılmasın sadece gerçekten merak ediyorum.

Yok bi de yalancı diye hitap et artık (: Konunun buraya kadar gelmesi sadece ilk yorumundaki üslupla alakalı kardeşim. Sen o an art niyet gözetmeksizin yazmış olabilirsin ancak düşünceleri yazıya aktarırken zaman zaman sıkıntı çıkıyor işte.. Kimseyle sorunum yok olmaz da kolay kolay ama yorumuna hedef olunca muhabbeti uzatmak durumunda kalıyorum. Hedefte olabilirim o da sıkıntı değil ancak dediğim gibi ilk yorumunda "bana göre" üslüpta biraz sıkıntı vardı..Herşeyden öte skoru koruyamamak bazı maçlarda oluyor bazı maçlarda normaldir ama mesele sadece bu değil bi çok açığı var sen kalkıp kimseye motoroda sorun yok sizde sorun var dersen olmaz..

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yok bi de yalancı diye hitap et artık (: Konunun buraya kadar gelmesi sadece ilk yorumundaki üslupla alakalı kardeşim. Sen o an art niyet gözetmeksizin yazmış olabilirsin ancak düşünceleri yazıya aktarırken zaman zaman sıkıntı çıkıyor işte.. Kimseyle sorunum yok olmaz da kolay kolay ama yorumuna hedef olunca muhabbeti uzatmak durumunda kalıyorum. Hedefte olabilirim o da sıkıntı değil ancak dediğim gibi ilk yorumunda "bana göre" üslüpta biraz sıkıntı vardı..Herşeyden öte skoru koruyamamak bazı maçlarda oluyor bazı maçlarda normaldir ama mesele sadece bu değil bi çok açığı var sen kalkıp kimseye motoroda sorun yok sizde sorun var dersen olmaz..
    Hiç bir şey sunmadan o var bu var dersekte olmuyor ama abi.

Herkes buraya bir hata yazıyor ama hata hakkında ne bir görüntü var ne de oyun save paylaşımı.

Bence hata gördüğünüzde buraya bir görüntü ya da bir şey koyarsanız daha iyi olur daha önce karşılaşmayanlar için.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Hiç bir şey sunmadan o var bu var dersekte olmuyor ama abi.

Herkes buraya bir hata yazıyor ama hata hakkında ne bir görüntü var ne de oyun save paylaşımı.

Bence hata gördüğünüzde buraya bir görüntü ya da bir şey koyarsanız daha iyi olur daha önce karşılaşmayanlar için.
    Bazı şeyleri resmetmek zor misal bekllerim normalde kolay kolay adam geçirmez yapıda ama sıradan bir oyuncu ipe diziyor bu slalomu nasıl resmedeyim..ya da oyuncumun 2 metreden auta atışını resmetsem de ya bi kere olur denilir her maç için burayı kaçırdığı golle dolduramam ki yada rakip etten duvar örmüşse resmedince buda normal karşılanır kapanmış rakip diye zaten bunların birçoğu direkler-çekilen sut vs istatisitksel olarak yansıyor ve arkadaşlar ss atmışlar yada beklerin beyin terk olduklarını mesela bi çok arkadaş defans yapamıyorum diye yakınıyor ki bende zaman zaman skor koruyamıyorum bunlar olmasa neden söyleyelim ki yeterince deliriyoruz zaten oyunu satan firma bu forum değil nihayetinde yani buraya gelip reklam yapma yada yerme amacı gütmez kimse dolayısıyla milletin canı yanıyor ki buraya beyan ediliyor hani başkalarıda aynı sorunu yasıyor mu yoksa düzeltirmi diye ancak genel olarak herkes belli başlı şeylerden muzdarip..zaten birçok şeyinde ss mevcut forumda

10. Default

Yok çok uzun saatler oynamana gerek yok. Ben geçende betadan sonra 14.1.3 e güncelleyip bırakmıştım. Ales e çalıştığım için oynamaya pek fazla fırsat bulamıyordum. Oynayınca da maça giremeden çıkıyordum oyundan. Bu şikayetlerden sonra bir maç oynayayım dedim. Arkadaşların şikayet ettiği bütün her şey o maçta oldu. Direkten dönen toplar ceza sahasından kaçan şutlar vs..
    Sana denk gelmemesini bir şeye bağlamıyorum ama maçları biraz ayrıntılı olarak izle bence. Fark buradan olabilir.

Mesaj Yetkileri