Quote Originally Posted by Slyrian View Post
öncelikle rehber için teşekkür ederim. bende sürekli hazır taktikler kullanırdım ama oyunu gerçekten yaşamak için kendi taktiğimi yapmaya çalıştım. amacım ersun hoca tarzında tempolu ilerde basan , beklerden verim alabilen bi takım oluşturmak.

böyle bir taktik oluşturdum daha resmi maça çıkmadım sizce eksik veya yanlış birşey var mı?
Kanatlar bence gereksizce ileride.

Bir de cok fazla sayida takim direktifi vermissin. Standart oyun anlayisi ama yaptigin degisikliklerle oyun anlayisini hucum yapmissin. Bence buna gerek yok. Hucum oynasan zaten bu direktiflerle takimin yapmasini istediklerin kendiliginden yapilacak.

Hucum oynayip daha az takim direktifi kullanarak bence cok daha basit bir taktik yaratman daha faydali olur. Ozellikle mac icinde degisiklikler yapman daha nokta atisi olur bu sekilde.

Bence mac baslangici icin bir taktik hazirlarken olabildigince az takim direktifi kullanip, macin gidisine gore ekleme ve cikartma yapmak daha dogru. Her ekledigin direktif bir seyleri degistiriyor ve boyle olunca mac sirasinda tam olarak ne yapman gerektigini cozumlemek daha zor oluyor bence.

Her seyi macin basindan yapmaya calismak yerine bir seyi yapma uzerine odaklanip, mac icinde rakibe gore degisiklikler yapmak cok daha mantikli geliyor bana.