1 ile 30 arası toplam 598 sonuç

Konu: Taktik Yaratma Rehberi ve İpuçları

Hybrid View

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Kanatlar bence gereksizce ileride.

Bir de cok fazla sayida takim direktifi vermissin. Standart oyun anlayisi ama yaptigin degisikliklerle oyun anlayisini hucum yapmissin. Bence buna gerek yok. Hucum oynasan zaten bu direktiflerle takimin yapmasini istediklerin kendiliginden yapilacak.

Hucum oynayip daha az takim direktifi kullanarak bence cok daha basit bir taktik yaratman daha faydali olur. Ozellikle mac icinde degisiklikler yapman daha nokta atisi olur bu sekilde.

Bence mac baslangici icin bir taktik hazirlarken olabildigince az takim direktifi kullanip, macin gidisine gore ekleme ve cikartma yapmak daha dogru. Her ekledigin direktif bir seyleri degistiriyor ve boyle olunca mac sirasinda tam olarak ne yapman gerektigini cozumlemek daha zor oluyor bence.

Her seyi macin basindan yapmaya calismak yerine bir seyi yapma uzerine odaklanip, mac icinde rakibe gore degisiklikler yapmak cok daha mantikli geliyor bana.
    teşekkürler kanatlar sonradan çark etti geriye çektim
    oyun anlayışının direktifleri otomatik ayarladığını bilmiyordum ona dikkat ederim

artı olarak santraforu hem o.saha oyuncularının attığı paslarla pozisyona sokmak hem de kanatlardan ortalarla kullanmak istiyorum bunun için hangi rolü önerirsiniz?
    Last edited by Slyrian : 07.Aralık.2013 at 17:33

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Slyrian View Post
    teşekkürler kanatlar sonradan çark etti geriye çektim
    oyun anlayışının direktifleri otomatik ayarladığını bilmiyordum ona dikkat ederim

artı olarak santraforu hem o.saha oyuncularının attığı paslarla pozisyona sokmak hem de kanatlardan ortalarla kullanmak istiyorum bunun için hangi rolü önerirsiniz?
    Komple Forvet veya Pivot Santrafor.

Mesaj Yetkileri