Quote Originally Posted by ABOOO View Post
O kadar fanatikçe bir gözle bakıp hırsla yazmışsınız ki cevaplamaya tenezzül bile etmiyorum. Rakibin başarısını küçümse, kendi başarısızlığına kulp bul ne kadar kolay bir yöntem. Dileklerinizi realite ile karıştırmayın. Sizin dualarınızdakiler olmuyor ne yazık ki sahada.

Takdir görmüş insanlar hata yapamaz sanki, hepsi ilah değil mi? Ayrıca hiç takdir gördüğü yok. 1 Milyar Dolar para harcayıp son dakika golü ile şampiyon oldu. Kusura bakmayın takdir edilecek bir şey yok.

1 tane mantıklı argümanınız yok beni eleştirmeye kalkıyorsunuz. Galatasaray hakkında olumsuz bir şey duymaya tahammülünüz yok. Fanatiklik konusunda sınırlarınız olmalı, beceremiyorsanız sakinleşene kadar yazmayacaksınız.
Valla su yazdiginla kim fanatikce davraniyor belli. Ben arguman sundum en azindan bazi konular hakkinda yorum yaptim ama sen söylediklerimin aksini kanitlamak yerine- ki benim yaptigim buydu- kacis yolunu tercih edip bana ve genel gslilara ve hatta son dakika sampiyon oldu diye manciniye giydirmissin. Bak senin postunu ilk kez okumuyorum ben. sinirlenmeden benim yazdiklarima anti tez cikarabileceksen buraya yaz saga sola giydirip fenerli kim ne yaptiysa göklere cikaracaksan da fb sohbet alanina yazmani tercih ederim

Ayrica takdir gormus insanlar hata yapamaz diye bisey söylemedim. Mancini bilerek 3 5 2ye gecmedi demissin, bir nevi spontane gelisti demeye getirmissin ya cevabim onaydi. Bi hata yapti dedigin noktayi elestirmedim zaten. Mesela ornekliyeyim dany yi sol bek koydu bence hata yapti desen bunu neden yapmis olabileceğini soylerim seni elestirmem hata yapti dedin diye.