İlk paragrafta yazdığınız şeylerin tamamını kendiniz de yapıyorsunuz. Bilmiyorum farkında mısınız?
Herkes hata yapar doğrudur. Ancak Premier Lig gibi kurtlar sofrasında alınan şampiyonluğu küçük görmek olmaz bence, hele de o şampiyonluğun kaç yıl sonra alındığını hesaba katarsak. Kaç para harcanırsa harcansın, aynı maddi durum yine var. Yine milyonlar harcandı, şu anda Manchester City ligde 4. sırada. Hem de Chelsea ve Manchester United'ın genel performanslarının çok altında olduğu bir ligde. Yine ilk paragrafa dönüyoruz, başarıyı küçük görmek. Bunu siz sık sık yapıyorsunuz, özellikle de konu başlığı Galatasaray içeriyorsa.
2 yıldır takım başarılıyken olumlu birşeyler yazdığınızı, başarıyı takdir ettiğinizi görmedik. Ne zaman takım biraz tökezlese hemen konu altında sizin yazılarınızı görüyoruz. Tamam, Galatasaray hakkında olumlu konuşmayı tercih etmek zorunda değilsiniz. Ama o zaman aynı tutumunuzu olumsuzluk durumunda da devam ettirmeniz daha tutarlı olacaktır. Böyle yaparak sadece insanları geriyorsunuz, tepki görünce de asabiyetten yakınıyorsunuz.
Maç başlığı altında bunları daha fazla konuşmayı lüzumlu görmüyorum. Maç hakkında yoruma dönelim.
Son 2 maçta oynanan maçlarda gözlemlediğimiz kadarıyla savunma zaafları yeni oyun tarzıyla beraber azalmış durumda. Elazığ maçı test değil dedik, Juventus maçında da pek pozisyon vermedik. Hücumda bu yıl zaten hiç yaratıcı değildik, ama kaliteli hücum hattıyla bir şekilde gol buluyoruz. Yeni dizilimle hücum opsiyonları bir nebze olsun artmış durumda, üstelik kilit oyuncularımız da yavaş yavaş formsuzluklarını üzerinden atmakta. Bunlara dayanarak pek de güçlü görmediğim Gençlerbirliği maçında galibiyete uzanacağımıza inanıyorum, ancak dikkatli olmak gerek. Gençlerbirliği deplasmanı ne olursa olsun zor geçer her zaman.