az önce bir Gaziantepspor maçı oynadım kendi sahamda, yedek ağırlıklı çıktım ama yinede çok daha güçlüydüm rakipten. Umutluydum 3 puan için fakat* maçın santrasında Hakan Çalhanoğlu sakatlanınca(5 hafta sakatlandı ve evet doğru anladınız santrada topu iterken sakatlandı! bende hala inanamıyorum.) maçı kazanma ihtimalim olmadığını anladım. Nitekim 5 topum direkten döndü, 1 golüm sayılmadı (20 şut attım 7 si uzaktan). Tek kale oynadım. Gaziantepspor ilki 60. dakikada olmak üzere 4 şut attı. 1'i kaleyi buldu. He şimdi siz sandınız ki o şutta gol oldu
. Yok öyle olmadı.
Murat Ceylan korner kullandı, top süzülüp kalemin arka direğine çarpıp kalecim tarfından içeri atıldı. Şimdi anlıyorum çok şanssız maçlar olabilir ama tabii her şeyin bir sınırı var bence, işin suyunuda çıkarmamak lazım, ben daha boyle bir maç seyretmedim
.
son güncelleme oyunu tam anlamıyla rezil etmiş durumda. Kornerlerle ilgili konuşmayacağım zaten yeterince konuşulmuş. Sadece atmaktan da yemektende sıkıldım.

) maçı kazanma ihtimalim olmadığını anladım. Nitekim 5 topum direkten döndü, 1 golüm sayılmadı (20 şut attım 7 si uzaktan). Tek kale oynadım. Gaziantepspor ilki 60. dakikada olmak üzere 4 şut attı. 1'i kaleyi buldu. He şimdi siz sandınız ki o şutta gol oldu
Alıntılı Yanıtla