Quote Originally Posted by Likeaboss View Post
Ya gerçekten çok sıkıldım artık... Bu kadar rezalet bir maç motorunu bilerek yapmaya çalışsalar yapamazlar... Senin oyuncularının devamlı kalecilere abanıp kaçırmalarını, onların ise tek kurşun atmalarını geçtim artık, %100 (bak %100 diyorum) maç motoru olacakları kafasında belirliyor. Emin oldum buna. Çünkü devamlı başıma geliyor bu olay. 1 değil 2 değil her gol aynı neredeyse.

Şöyleki; Senin oyuncun müsait bir durumdayken çok saçma sapan bir şekilde pas atarsa (örnek: Yarı sahanın biraz ilerisinden bam diye vurup auta veya rakibe atarsa... Veya kalecine kısa oyna, defansa dağıt dediğin halde yine bam diye vurup saçma şekillerde giderse top) bilinki o top nasıl olursa olsun dönüp dolaşıp gol olacak. İster savunma yerli yerinde olsun, ister savunma düzensiz olsun. Artık o tarz bir şey olunca anlıyorum gol olacağını ve daha hiç yanılmadım da.

Taktikler desen 1 maçta aynı taktik-aynı kadroyla 3-4 atarken, diğer maçta 3-4 yiyebiliyorsun. Sırf bunu denemek için bir maç öncesi save ettim bir kaç defa arka arkaya o maçı oynadım ve birbirinden alakasız sonuçlar çıktı.

He bir de takımı ve taktiği oturtsan bile sezon arasına doğru s.o.s. vermeye başlıyor. Gümbür-gümbür giden taktik bir anda çöp oluyor.

Gerçekten verdiğim 50 TL'ye acıyorum. Gidip 5-6 tane milli piyango bileti alsaydım daha iyidi. Resmen kanser olmama ramak kaldı.

FM tarihinin en fiyasko oyunu. Açık ve net. 2013'e veri tabanı güncellemeleri yapsalar 1 dakika düşünmem hemen 2014'ü siler, 2013'ü kurar kafam rahat bir şekilde oynarım. Ulan sinir stres olmak için mi oyun oynuyoruz yoksa eğlenelim zevk alalım diye mi bu nedir ya.
Quote Originally Posted by serwan View Post
bakıyorum ki zaten sonuç masa başında belirlenmiş vazgeçiyorum yırtınmaktan.
Quote Originally Posted by amorti View Post
Aynen oyle...

Mazosist miyiz yahu? Oynamiyorum valla, yeter.
http://www.youtube.com/watch?v=K7SGo1MYJX8

Allah aşkına büyüterek izleyin. Bu nedir kardeşim? Adam topa yürüyerek gidiyor ya... Resmen gol olsun diye bekliyor... Kamara'da zaten dünden hazır hemen şılak diye köşeye bırakmaya. Biz barcelona olsak Messi öyle pozisyon bulsa atamaz.