Quote Originally Posted by BoMccalebb View Post
Maça giriyosun 10 dakika geçiyor ve maçın ne olacağını biliyorsun. Yapay zeka maçın başında kimin kazanacağına kararını veriyor biz resmen tiyatro oynuyoruz.

Şampiyonlar ligi 2.turunda benden güçlü bi rakiple oynuyorum. Pas 18, teknik 19 olan adamım 2 metre yanındaki takım arkadaşına 1 tane bile isabetli pas atamıyor. Her attığı pası kapıyorlar ve kalemde bitiyorlar hemen. Dribblingi 17 olan oyuncum 1 tane bile çalım atamıyor her pozisyonda topu kaptırıyor ve yine kalemde bitiyorlar. Hızı 18, hızlanması 17 olan forvetime ara pası geliyor hız 11 hızlanma 12 olan stoper benim oyuncumdan daha hızlı şekilde gidip topu alıyor ve yine anında kalemde bitiyorlar.
Bazen takım popülerliği devreye giriyor. Haklısın ama Selçuk'un da Türkiye'de ne kadar güzel bir orta saha oyuncusu olduğunu biliyoruz veya Danny'nin ne kadar hızlı olduğunu. Burak'ın gol krallığı gibi, Real Madrid maçında rezalet bir oyun oynadık. Üstelik herifler 10 kişi kaldıktan sonra daha da iyi oynamaya başladı.

Mesela rakibimle denk ve düşük maçlarda bazen rakibim öyle forvetleri çıkıyor ki hat-trick yapıyor. Dersin bu oyuncu felaket bir gözlemci gönderiyorum bitiricilik 12 dribbling 13 özel yetenek 7 falan. Vasat yani.

Demek istediğim bunlar olan şeyler zaten çokta şikayet etmememiz lazım bunlara.