Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
Otomatik olduğu zaman seçtiğin ligin seviyesine göre ayarlanıyor (minimum olması gereken seçiliyor).

Tabi bu bahsettiklerim sadece oyunun başı, genelde ilk sezonu için geçerli. Siz belirli sayıda maça çıktıktan sonra tanınırlığınız artıyor, başarı kazandıkça çok daha artıyor dolayısıyla zaman geçtikçe geçmiş tecrübenizin önemi ve etkisi gitgide azalıyor.

Sen anladığım kadarıyla birkaç sezon bitirmişsin ki büyük takımlardan teklif beklentisindesin. E belirli başarılar yakaladıysan zaten teklif gelip gelmemesinin geçmiş tecrübenle bir ilgisi kalmamıştır artık. Ona bağlama yani.
Aslında 2025 yılındayım, yok büyük takımlardan teklif aldım ama kolaya kaçmak istemiyordum, ancak geçen sezon Juvenes ile Avrupa kupasını kazanınca artık burada yapılabilecek daha fazla şey kaldığını düşünmüyorum, 26milyonluk takım değeri ile şampiyonlar ligi kupasını kaldırmam imkansız ötesi bir durum, her zamanda zayıf rakiplere denk geleceğiz diye bir şansta yok. Tabi teklif geliyor ancak kesinlikle geçmiş tecrübesi yüksek olunca gelen tekliflerin miktarı artıyor, kesinlikle gelmiyor demiyorum, ancak geçmiş tecrübe ilk zamanlarda menajer olabilmek için çok büyük avantaj sağlıyor, ilk takımımı bulana kadar çok uğraşmıştım ben kabul edilmemişti, bahsettiğim buydu