Ben bu tarz sarkastik cevaplar yüzünden oyunun official forumlarına yazmayı uzun zaman önce bıraktım.
Sports Interactive için kendilerine ulaşan tavsiye/soru/öneri/isteklerin mantıklı olup olmaması hatta oyunu iyileştirecek şeyler olup olmaması hiç önemli değil.

Oyunu yapan kadro sanki kendileri oynamak üzere yapıyormuşçasına bildiklerini okumaya devam ediyor,kendilerine ulaşan feedbackleri görmezden geliyorlar.
Yukarıdaki olayda sadece görmezden de gelinmemiş bir de güzelce paketleyip sana geri satmışlar.

Olayın bu noktaya gelmesinde bizim de payımız var ve bizdeki durum bariz müptelalık...
Senelerdir zevk alarak oynadığımız oyunu şu anda bu müptelalıktan dolayı "kendimizi zevk almaya zorlayarak" oynuyoruz.

Resmen hepimiz oyunun senelerdir çözmeye tenezzül etmediği şeyleri ,bile bile görmezden gelip her sene de almaya devam ediyoruz.
Sigames de diyor ki ;oyun ne güzel satılıyor...Aynen devam...

Eskiden Türkiye'de orjinal oyun almak imkansıza yakındı ve korsandan şikayet ediyorlardı.
Şimdi ise teknomarketler,steam,playstore vb envai çeşit yolla orjinal oyunu uygun alacak yöntem var ve herkesin gördüğü üzere çatır çatır orjinal oyun alınıyor.

Rakip de yok...Futbol seven,böyle bir oyun oynamak isteyen birimiz "şunu değil de bunu alayım" diyemediği için ve müptelalıktan da dolayı almaya devam ediyor.Çark da dönüyor haliyle.

Mevzu da ; yumurta mı tavuktan çıkar,tavuk mu yumurtadan çıkar hikayesine doğru gidiyor...

Oyunu son 5 senedir orjinal olarak alıyorum.(Daha öncesinde yukarda yazdığım malum şartlar nedeniyle alamadım,kimsenin de 90 lar ve 2000 lerin başında orjinal alabildiğini düşünmüyorum)

Fakat buradaki bir çok insan gibi ben de oyunu bu sene son kez orjinal olarak aldım
Şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki kesinlikle pre order olarak satın almayacağım.

Zaten Şubat'a kadar 50 tane yama ile düzeltmeye çalışacaklar.
Yapılan değerlendirmeleri inceleyip ,kendim deneyip ancak gerçekten bir düzeltme olduğuna ve bu kadar insanın verdiği geri bildirimlere önem verildiğine kanaat getirirsem belki satın alacağım.