1 ile 30 arası toplam 276 sonuç

Konu: Turksportal Spor (Fitness-Vücut Geliştirme..) Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Karın ve bel bölgesinde yağlanma oldu program arıyorum beslenmede sıkıntım yok, eğer ciddi bir şekilde başlarsam zaten beslenirim. Gittiğim salon adam şişirmeye yönelik çalıştırıyor o yüzden gıcık kapmaya başladım.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Salonlar zaten genelde bu amaçla çalışıyor, bu yüzden uyuz olup hep 2. aydan sonra bırakıyorum. Her sene aynı şey oluyor.
    Ben bu sene tekrar bunun bir çözümünü buldum ve 2-3 kilo verdim, belim bayağı inceldi.
    Yediğime içtiğime dikkat ediyorum sadece örneğin hiç çikolata, cips gibi şeyler yemiyorum, kola, fanta hiç içmiyorum. Ekmeği de çok az tüketiyorum, mümkünse hiç tüketmiyorum sabah kahvaltısı dışında.
    Bunun yanında boş durmamaya çalışıyorum. Sürekli ya bir halı saha maçı, ya da yurtta kaldığımızdan basket sahasında minyatür kale kurup 4e 4 futbol maçları yapıyorum 1-1 buçuk saatlik ter atma olarak.
    Onun dışında koşu programı var buna başlayacağım:
    http://www.chip.com.tr/forum/kosuya-...m_t134470.html

Biraz da maç kondüsyonu yapmak istiyorum. 60 dakikalık halı saha maçında git gel oynamak dinamo gibi olmak istiyorum çünkü tek sorunum kondüsyon Boy 182 kilo 77 bu arada.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    bölgesel yag yakma mümkün degildir eger yag yakmak istiyorsan egersiz + diyet yapacaksin.. aldigin kalorileri hesaplayacaksin eger hedefin fazla kas kaybina ugramadan yag yakmak ise... protein ve yag yüksek karbonhidratlari düsük tutacaksin seker ve sekerli ürünlerden ve iceceklerden uzak duracaksin.. aksam üzeri karbonhidrat yemeyeceksin genelde protein + sebze tercih etmelisin...
    Bölgesel yağ yakmanın mümkün olmaması bende yıllardır kulaktan dolma bilgileri yalanlama oldu adeta

Beslenme bu olayın sanırsam ana kuralı. Ona dikkat etmeliyim zaten bir haftadır et ve tavuk ürünlerini azaltıp Ispanak, Pırasa gibi besinlerle beslenmeye başladım. Zaten tatlı dışında şeker alan bir insan değilim alkol tüketimide yapmıyorum. Yorumun için teşekkürler bu arada

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Salonlar zaten genelde bu amaçla çalışıyor, bu yüzden uyuz olup hep 2. aydan sonra bırakıyorum. Her sene aynı şey oluyor.
    Ben bu sene tekrar bunun bir çözümünü buldum ve 2-3 kilo verdim, belim bayağı inceldi.
    Yediğime içtiğime dikkat ediyorum sadece örneğin hiç çikolata, cips gibi şeyler yemiyorum, kola, fanta hiç içmiyorum. Ekmeği de çok az tüketiyorum, mümkünse hiç tüketmiyorum sabah kahvaltısı dışında.
    Bunun yanında boş durmamaya çalışıyorum. Sürekli ya bir halı saha maçı, ya da yurtta kaldığımızdan basket sahasında minyatür kale kurup 4e 4 futbol maçları yapıyorum 1-1 buçuk saatlik ter atma olarak.
    Onun dışında koşu programı var buna başlayacağım:
    http://www.chip.com.tr/forum/kosuya-...m_t134470.html

Biraz da maç kondüsyonu yapmak istiyorum. 60 dakikalık halı saha maçında git gel oynamak dinamo gibi olmak istiyorum çünkü tek sorunum kondüsyon Boy 182 kilo 77 bu arada.
    Benim 1.80 74 Kilo fiziksel olarak aynı ebatlardayız aşağı yukarı.

Kondüsyon kazanmak için doğru nefes alma olayını öğrenmelisin. Eğer nefesini doğru kullanırsan verimin daha fazla olur.

Zaten hayatında spor var ise Kola vs gibi ürünler olmayacak.

Mesaj Yetkileri