-
FM serisinin en kötü oyunu. Bunu isteyenle günlerce tartışırım. Bu oyuna daha çok güncelleme gelir.
Mevzu taktik yapmak falan değil. Motor ileri derece de başarısız,ileri derecede saçma. Taktik yapsan da bir şey olmuyor çünkü takım taktiği falan uygulamıyor. Resmen her maçın sonucu başlamadan belli. Açıkçası ben bıktım ve Steam e verdiğim paraya isyan edip oyunu bugün itibariyle sildim. Çünkü oyundaki tek amaç menajeri çıldırtmak başka bir şey değil. Bir sezonda en iyi takım oluyorsun tamam ama şampiyon olamıyorsun çok iddialı bir takım değilsen -bu dediğim %100 değil-. Mevzu taktiksel başarısızlıkta olsa 23/10 attığım şut sayısı iken rakibin 2/1 ile falan beni 1-0 yendiği maçlar olmaz idi. Hatta 2/0 şut istatistiğiyle bile yenilebiliyorum saçma sapan. Bu bir sezon içinde 2 kere olsa neyse 3 kere olsa o da neyse de bir sezonda 10 kere falan oluyor,gerçekleştiriceğiz diye oyunu çizgi film seviyesine indirgemişler. Aynı zamanda 90 da gol yeme kesinliği var,ona hiç girmiyorum.
Her neyse sağlığınız için bu saçma seriyi oynamayın arkadaşlar,13ten devam ediyorum ben gayet huzurluyum.
Mesaj Yetkileri