Sayfa 68 / 94 İlkİlk ... 1858666768697078 ... SonSon
2,011 ile 2,040 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Bence FM'nin yıllardır maç motorundaki en büyük sorunu öngörülebilir olması..Üstte bir arkadaşta yazmış..Ekran açıldığında çok rahat sonra anlıyorsun gol yiyip yemeyeceğini..Aynı goller,aynı paslar,her takımın aynı şeyi yapması vs. bence baştan sona sıfırdan bir maç motoru gerekiyor..Yoksa her seride aslında sıkıcı bir hal almaya başlıyor durum..

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Maç motorunda kaleciler neden topu ters tarafa tokatlıyor.Böyle çok topu içeri almışlığı var kalecilerimin.İstisnasız bütün kariyerlerimde gördüm.Demin bi 3d izliyim dedim.Mesela kalecinin soluna geliyor şut o kendi sağına doğru çeliyor ve top kalecinin sağına yön değiştiriyor böyle birşey olabilir mi ya

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sukass53 View Post
    Maç motorunda kaleciler neden topu ters tarafa tokatlıyor.Böyle çok topu içeri almışlığı var kalecilerimin.İstisnasız bütün kariyerlerimde gördüm.Demin bi 3d izliyim dedim.Mesela kalecinin soluna geliyor şut o kendi sağına doğru çeliyor ve top kalecinin sağına yön değiştiriyor böyle birşey olabilir mi ya
    Kalecilerin hepsinin icine Hayrettin kacmis durumda.

Iyi kaleci de yapiyor bunu, kotusu de. Topun havasi mi fazla nedir yani..

4. Default

Geçen Ay Oyunu Aldık Ama Vakit ve Kota Yüzünden Bir Fırsat Bulup Kuramadım Oyunu Bende 2013'e Devam Ediyorum.

Tavsiyem Eğer Memnun Değilseniz Sizde 2013'e Takılın Kafanız Rahat Olsun

Daha Önce Oynadığım Granada Savesinden Biraz Maç Yapıp İlerledim Şuan 2.Sezonun 14.Maçını Geride Bıraktım ve Aşağıdaki Sonuç Keyfimi Yerine Getirmeye Yetti

Kadrom İse Şu Şekilde; Genç ve Potansiyelli Bir Takımız Kimyamızı Bozmadan Devam Ediyoruz

Bu da Şuana Kadar ki Fikstürümüz;

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Cool En çok koyan maç !

Evet arkadaşlar artık hepimiz alıştık bu maç motorunun bizi delirtmesine defansın katları kaleci hatları falan geçtim ben artık işin gırgırındayım Çoğumuz Fm oynarken bilgisayar parçalarımızın bi ikisini feda etmişizdir işte o kırılma noktası olan maçları resimlerle paylaşalım Ben başlıyorum dün gece mousa mal olan o maç

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Transfer ücretleri çok abartılmamış mı sizce de? Gerçi bu benim daha çok işime geliyor ama yine mantıksız. Bende düzgün forma bulamayan, potansiyeli de öyle aman aman olmayan adamları 35-40m dolara satabiliyorum. Gerçi ben oyuncu alırken de kapıyı 100m dan açanlar oluyor ama genelde büyük takımlar yapıyor bunu. Daha çok genç adamlar aldığım için bu çok sorun olmuyor ama oyundaki tüm dengeleri alt üst ediyor. Takımlar rahat transfer yapamıyor. Bi süre sonra da koca takımlar sıradanlaşıyor.

7. Default

Buradaki rehberleri okuduktan sonra açtığım kariyerde takımım istediğim gibi oynuyor tam da.

Size de öneririm.

Link --> http://www.guidetofootballmanager.com/

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Quote Originally Posted by marlo41 View Post
    Buradaki rehberleri okuduktan sonra açtığım kariyerde takımım istediğim gibi oynuyor tam da.

Size de öneririm.

Link --> http://www.guidetofootballmanager.com/
    Türkçe olaydı iyiydi.

orda yazanların cogunu forumda perpetua ve dıger arkadaslar paylastılar taktik yaratma rehberi gibi bi başlıktı sanırım.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul & Sakarya

FM serisinin en kötü oyunu. Bunu isteyenle günlerce tartışırım. Bu oyuna daha çok güncelleme gelir.

Mevzu taktik yapmak falan değil. Motor ileri derece de başarısız,ileri derecede saçma. Taktik yapsan da bir şey olmuyor çünkü takım taktiği falan uygulamıyor. Resmen her maçın sonucu başlamadan belli. Açıkçası ben bıktım ve Steam e verdiğim paraya isyan edip oyunu bugün itibariyle sildim. Çünkü oyundaki tek amaç menajeri çıldırtmak başka bir şey değil. Bir sezonda en iyi takım oluyorsun tamam ama şampiyon olamıyorsun çok iddialı bir takım değilsen -bu dediğim %100 değil-. Mevzu taktiksel başarısızlıkta olsa 23/10 attığım şut sayısı iken rakibin 2/1 ile falan beni 1-0 yendiği maçlar olmaz idi. Hatta 2/0 şut istatistiğiyle bile yenilebiliyorum saçma sapan. Bu bir sezon içinde 2 kere olsa neyse 3 kere olsa o da neyse de bir sezonda 10 kere falan oluyor,gerçekleştiriceğiz diye oyunu çizgi film seviyesine indirgemişler. Aynı zamanda 90 da gol yeme kesinliği var,ona hiç girmiyorum.

Her neyse sağlığınız için bu saçma seriyi oynamayın arkadaşlar,13ten devam ediyorum ben gayet huzurluyum.

11. Default

Oyun her ne kadar olsa da olmasa da üzerimde ölyle bir etki var ki bugün Trabzon karşısında gönül verdiğim Beşiktaş'ın döküldüğünü görünce kariyere kaldığım yerden devam ediyorum. Öyle yönetilmez böyle yönetilir der gibi
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

12. Default

güncelleme ne zaman gelir ?

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Rusya'daki transfer sezonu sona ermeden çıkmaz diyorlar. Bu sene 27 Şubatta sona eriyormuş. O yüzden Mart'ın ilk haftası diye bekleniyor.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

14. Default

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Rusya'daki transfer sezonu sona ermeden çıkmaz diyorlar. Bu sene 27 Şubatta sona eriyormuş. O yüzden Mart'ın ilk haftası diye bekleniyor.
    teşekkür ederim çok varmış daha .

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Ben de bunu anlamıyorum. Rusya'yı beklemek nedir yaw? 1 ülke için tüm ülkeleri bekletmek nasıl bir mantıktır? Ocak sonunda çıkartırsın güncellemeni, Şubat sonunda da Rusya transferlerinin yer aldığı bir patch yayınlarsın. Gerçi hangi hareketleri mantıklı ki bu olsun

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

hazır beklemişken brezilya ve çin liglerinide bekleyelim o zaman

Arkadaşlar dikkatinizi çekti mi bilmiyorum. 3D oynarkenki istatistiklerle kendi haline bıraktığın maçların istatistikleri farklı oluyor.

Örnek verecek olursam. Arsenal ile deneme kariyeri açtım. 3D izleyerek 6-7 maç yaptım, neredeyse hepsinde 20'ye yakın korner oldu. Ancak 3 ay tatile çıktım geri geldim, baktım oynanan maçların istatistiklerine. Ortalama maç başına 10-12 korner olmuştu (ki gerçek hayattaki sayılara yakın olan bu)

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    Arkadaşlar dikkatinizi çekti mi bilmiyorum. 3D oynarkenki istatistiklerle kendi haline bıraktığın maçların istatistikleri farklı oluyor.

Örnek verecek olursam. Arsenal ile deneme kariyeri açtım. 3D izleyerek 6-7 maç yaptım, neredeyse hepsinde 20'ye yakın korner oldu. Ancak 3 ay tatile çıktım geri geldim, baktım oynanan maçların istatistiklerine. Ortalama maç başına 10-12 korner olmuştu (ki gerçek hayattaki sayılara yakın olan bu)

Oyunu kendi haline bırakmak lazım
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by arrogancee View Post

Oyun maci kendi oynamak zorunda kaldiginda, gercek anlamda elindeki verilere gore maci simule edebiliyor.

Ancak biz maci gozlemledigimiz zaman oyunu zorlastirmak adina tanimlanmis senaryolar devreye girdigi icin oyun muazzam sacmaliyor ve is kontrolden cikiyor.

Mantikli sonuclar almak isteyen sadece oyunu teoride sadece simule etse daha fazla memnun olur sanirsam.

Tabi, maci oynamadiktan sonra FM ile ugrasmanin da pek mantigi olur mu bilmem.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul & Sakarya

Oyunu tekrar yükledim ama oyun ilk maçta bana yine rezilliğini gösterdi,buca save imi saklı tutuyordum ve ona devam ettim. FB ile maçım vardı ve 2-1 önde götürdüm 60 a kadar 60 tan sonra ''key'' oynadığım oyun resmen ''full match'' oldu. Şaka gibi hiç hızlı ekrana geçmedi 30 dakika gösterdi ve hep FB yüklendi,maç 2-2 bitti gerçi ama bu rezalet ya bence. Ne yapsam savuramadım adamları,oyuncu değişikliği bile yapamadım oyun hep sürdü.

Oyun büyük takımları yenmeyi yediremiyor. Bir sonraki maçımda Galatasaray ile idi. 3 gol bulduk ancak kornerden 3 gol yedik saçma sapan. Mühendis değişikliğine gitmeli üretici firma.
    Last edited by tatangalaroley : 27.Ocak.2014 at 16:20

Şu ana kadar 4 yada 5 takımla oynadım. Taktiğim hep 4-3-3. Antrenmanlar savunma hareketleri ve savunma yerleşimi üzerine, iki bekimde savunmacı, 1 defansif ortasaha, 1 standart ortasaha (defans) oynatıyorum. Takım komutlarında sıkı markaj var. Ancak her maç yediğim şut 30, attığım şut 25.
    Ne yaptıysam olmuyor, kazanmayı - kaybetmeyi de geçtim reellik istiyorum yok. Maç sonu bir bakıyorum onlarca şut atılmış.
    Kim ne derse desin taktik ekranı oldukça gerilemiş ve yetersiz kalmış. Oyun motoru sıkıntılı. Olmamış.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Her sezon bi bocalama dönemi yaşıyorum. Özellikle ikinci devre başında.

Şu sakatlık illetine çare bulsunlar başka bir isteğim yok.
    Her maç en iyi topcularım 2 3 ay arası sakatlanıyor özellikle sezonun sonuna doğru tam ŞL final oynama arifesinde veya ligde şampiyonun belirleneceği maç öncesinde felan böyle önemli anlarda en iyi oyuncularım sakatlanıyor.Oyun da her sene aynı şey oluyor..

24. Default

Quote Originally Posted by ..JoaQuiN.. View Post
    Şu sakatlık illetine çare bulsunlar başka bir isteğim yok.
    Her maç en iyi topcularım 2 3 ay arası sakatlanıyor özellikle sezonun sonuna doğru tam ŞL final oynama arifesinde veya ligde şampiyonun belirleneceği maç öncesinde felan böyle önemli anlarda en iyi oyuncularım sakatlanıyor.Oyun da her sene aynı şey oluyor..
    Birde o sakatlanan oyuncuların profilleri düşüyor. Beni en çok sinir eden kısım bu. 3 ay sakatlanan oyuncu as oyuncuysa rotasyon veya yedeğe düşüyor, sakatlık daha da uzunsa futbol hayatı bitiyor resmen.

Bende Sneijder tam iyileşti diyorum hafifden maçlarda oynatıyorum yine sakatlanıyor.

Gerekli taktigi takima alistirirsaniz bir problem cikmiyor en azindan ben suana kadar denk gelmedim bu sene oyun tamamiyle taktik ve takimi bu taktige alistirma uygulatma yönünde gelişmiş geçmiş dönemlerde her maç farklı bi taktik denenip bundan sonuc alinabiliyordu fakat bu sene böyle birşey pek mümkün değil

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Quote Originally Posted by legolasaragorns View Post
    Evet arkadaşlar artık hepimiz alıştık bu maç motorunun bizi delirtmesine defansın katları kaleci hatları falan geçtim ben artık işin gırgırındayım Çoğumuz Fm oynarken bilgisayar parçalarımızın bi ikisini feda etmişizdir işte o kırılma noktası olan maçları resimlerle paylaşalım Ben başlıyorum dün gece mousa mal olan o maç

Kaleyi bulan 1 şut , 3 gol
    Last edited by xwerswoodx : 28.Ocak.2014 at 00:44

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by Bafici View Post
    Kaleyi bulan 1 şut , 3 gol
    Aynen Hocam

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul & Sakarya

Tamamen hırs yaptım ve saat 03.02 şuan ve ben sabahtan beri yani bu konuya son iletimi girdiğimden beri FM oynuyorum,hırs yaptım ve bu tamamen mühendislik hatası oyunu sonunda çözdüm,evet bunu başardım. Ortalama bir kadroyla Bucaspor ile harika bir Spor Toto Süper Lig dönemi geçiriyorum,şampiyonluk adaylarından biri oldum. Geçen sene antreman,taktik,maç hazırlığı çalışmalarımı beta olarak sunarken tek beklentim ligde kalmaktı ve orta sıralarda bitirdik. Artık hırstan çatladım ve o sezon bu sezon dedim,her şeyin detayına indim,gerekirse her rakibi inceleyip her rakibe farklı taktikle çıktım,uzun süreli galibiyet serileri yaşadım. Artık bu oyun avucumda bir hobi. Eğer sezon sonu beklentilerimi karşılarsam kadromdan,fikstürüme,önemli maçlarıma kadar her şeyi burada paylaşacağım. Senide yendim FM14!

13 saat oturduğum yerden kalkmadım evet,yemek bile yememişim ama sonunda oldu,bu oyunun beynini çözdüm,aslında bu baya zevk verdi,oyunun böyle olmasına sevineceğim neredeyse. Uzun uğraşlar verirken saatin farkına bile varmamışım

Quote Originally Posted by tatangalaroley View Post
    Tamamen hırs yaptım ve saat 03.02 şuan ve ben sabahtan beri yani bu konuya son iletimi girdiğimden beri FM oynuyorum,hırs yaptım ve bu tamamen mühendislik hatası oyunu sonunda çözdüm,evet bunu başardım. Ortalama bir kadroyla Bucaspor ile harika bir Spor Toto Süper Lig dönemi geçiriyorum,şampiyonluk adaylarından biri oldum. Geçen sene antreman,taktik,maç hazırlığı çalışmalarımı beta olarak sunarken tek beklentim ligde kalmaktı ve orta sıralarda bitirdik. Artık hırstan çatladım ve o sezon bu sezon dedim,her şeyin detayına indim,gerekirse her rakibi inceleyip her rakibe farklı taktikle çıktım,uzun süreli galibiyet serileri yaşadım. Artık bu oyun avucumda bir hobi. Eğer sezon sonu beklentilerimi karşılarsam kadromdan,fikstürüme,önemli maçlarıma kadar her şeyi burada paylaşacağım. Senide yendim FM14!

13 saat oturduğum yerden kalkmadım evet,yemek bile yememişim ama sonunda oldu,bu oyunun beynini çözdüm,aslında bu baya zevk verdi,oyunun böyle olmasına sevineceğim neredeyse. Uzun uğraşlar verirken saatin farkına bile varmamışım

Enteresan hocam

Bendede takım bazen çok iyi oynuyor üst üste galibiyetler falan derken bir yenilgi alıyorum gerisi geliyor.. mesela az önce Beşiktaş'ı deplasmanda 4-1 yendim bundan önceki maçta evimde Trabzon'u 2-0 yendim. çok önemli 2 galibiyet aldım ama kaybettiğim puanlarda ok ilginç maçlardan çıktı. evimde konyaspor'a yenildim tek kale oynayıp. deplasmanda sivastan 3 tane yedim yani takımın morali sakın bir düşmesin düştümü işler zora giriyor... bu arada sneijder', 20. haftaya geldim toplam 2-3 maç oynattım. revirden çıkmıyor adam bende Ronaldinho'nun sözleşmesi bitince aldım takıma bakalım nasıl şekillenicek takım.. bu arada emre çolak çok iyi performans gösteriyor bende Gaitan'ı aldım o bölgeye kontenjandan dolayı oynatamıyorum.. baya uzun oldu anlatması zevkli oldu takım Galatasaray bu arada

Sayfa 68 / 94 İlkİlk ... 1858666768697078 ... SonSon

Mesaj Yetkileri