-
Tamamen hırs yaptım ve saat 03.02 şuan ve ben sabahtan beri yani bu konuya son iletimi girdiğimden beri FM oynuyorum,hırs yaptım ve bu tamamen mühendislik hatası oyunu sonunda çözdüm,evet bunu başardım. Ortalama bir kadroyla Bucaspor ile harika bir Spor Toto Süper Lig dönemi geçiriyorum,şampiyonluk adaylarından biri oldum. Geçen sene antreman,taktik,maç hazırlığı çalışmalarımı beta olarak sunarken tek beklentim ligde kalmaktı ve orta sıralarda bitirdik. Artık hırstan çatladım ve o sezon bu sezon dedim,her şeyin detayına indim,gerekirse her rakibi inceleyip her rakibe farklı taktikle çıktım,uzun süreli galibiyet serileri yaşadım. Artık bu oyun avucumda bir hobi. Eğer sezon sonu beklentilerimi karşılarsam kadromdan,fikstürüme,önemli maçlarıma kadar her şeyi burada paylaşacağım. Senide yendim FM14! 
13 saat oturduğum yerden kalkmadım evet,yemek bile yememişim ama sonunda oldu,bu oyunun beynini çözdüm,aslında bu baya zevk verdi,oyunun böyle olmasına sevineceğim neredeyse. Uzun uğraşlar verirken saatin farkına bile varmamışım
Mesaj Yetkileri