1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Arkadaşlar dikkatinizi çekti mi bilmiyorum. 3D oynarkenki istatistiklerle kendi haline bıraktığın maçların istatistikleri farklı oluyor.

Örnek verecek olursam. Arsenal ile deneme kariyeri açtım. 3D izleyerek 6-7 maç yaptım, neredeyse hepsinde 20'ye yakın korner oldu. Ancak 3 ay tatile çıktım geri geldim, baktım oynanan maçların istatistiklerine. Ortalama maç başına 10-12 korner olmuştu (ki gerçek hayattaki sayılara yakın olan bu)

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    Arkadaşlar dikkatinizi çekti mi bilmiyorum. 3D oynarkenki istatistiklerle kendi haline bıraktığın maçların istatistikleri farklı oluyor.

Örnek verecek olursam. Arsenal ile deneme kariyeri açtım. 3D izleyerek 6-7 maç yaptım, neredeyse hepsinde 20'ye yakın korner oldu. Ancak 3 ay tatile çıktım geri geldim, baktım oynanan maçların istatistiklerine. Ortalama maç başına 10-12 korner olmuştu (ki gerçek hayattaki sayılara yakın olan bu)

Oyunu kendi haline bırakmak lazım
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by arrogancee View Post

Oyun maci kendi oynamak zorunda kaldiginda, gercek anlamda elindeki verilere gore maci simule edebiliyor.

Ancak biz maci gozlemledigimiz zaman oyunu zorlastirmak adina tanimlanmis senaryolar devreye girdigi icin oyun muazzam sacmaliyor ve is kontrolden cikiyor.

Mantikli sonuclar almak isteyen sadece oyunu teoride sadece simule etse daha fazla memnun olur sanirsam.

Tabi, maci oynamadiktan sonra FM ile ugrasmanin da pek mantigi olur mu bilmem.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul & Sakarya

Oyunu tekrar yükledim ama oyun ilk maçta bana yine rezilliğini gösterdi,buca save imi saklı tutuyordum ve ona devam ettim. FB ile maçım vardı ve 2-1 önde götürdüm 60 a kadar 60 tan sonra ''key'' oynadığım oyun resmen ''full match'' oldu. Şaka gibi hiç hızlı ekrana geçmedi 30 dakika gösterdi ve hep FB yüklendi,maç 2-2 bitti gerçi ama bu rezalet ya bence. Ne yapsam savuramadım adamları,oyuncu değişikliği bile yapamadım oyun hep sürdü.

Oyun büyük takımları yenmeyi yediremiyor. Bir sonraki maçımda Galatasaray ile idi. 3 gol bulduk ancak kornerden 3 gol yedik saçma sapan. Mühendis değişikliğine gitmeli üretici firma.
    Last edited by tatangalaroley : 27.Ocak.2014 at 16:20

Mesaj Yetkileri