Aslında birçok Fenerbahçe'li arkadaşın mesajlarından alıntılar yapmıştım ancak yenilgiden dolayı gergin olduklarını düşünerek isim vermeden genel bir yorum yapmak daha dogru olur sanırım.
Öncelikle ilk devreyi izlemedim fakat Egemenin itirazdan dolayı kırmızı gördüğü konuşuluyor.Burada hakem hata yapmış olabilir ,hatta yorumların çoguna bakılırsa kabak gibi hata yapmış.Fenerbahçe'nin penalısını da vermeyerek 2. hatasını yapmış. Şimdi arkadaşlar diyorki "eyyam" , "hakemler Feneri doğruyor" vs vs... Ben de soruyorum 11 puan fark var iken ligi Fransız ve Rus hakemler mi yönetti? Son dakika golleriyle alınan galibiyetlerde Hakemler FB aleyhine hiç hata yapmadılar mı ? Onlarda "hakemler de insan" diyenler şimdi hakemi hangi mahlukata benzetiyorFenerbahçe'nin oyuncuları bugün son derece isteksizdi.Sivasspor ise beklediğimden çok daha kötü top oynadı. Hakem hataları Sivas'a yaradı ve maçı kazandı. Fakat bu durum sadece fenerin başına gelen birşey değil. gerçek olan tek şey puan farkını 4e inmesi. 2 hafta önce bir hesap yazmıştık... hesaplar şu anda gayet güzel... inşallah kasımpaşa ve trabzon maçlarından fenerbahçe zorlanır ve liderliğe 1 adım daha yaklaşırız

Fenerbahçe'nin oyuncuları bugün son derece isteksizdi.Sivasspor ise beklediğimden çok daha kötü top oynadı. Hakem hataları Sivas'a yaradı ve maçı kazandı. Fakat bu durum sadece fenerin başına gelen birşey değil. gerçek olan tek şey puan farkını 4e inmesi. 2 hafta önce bir hesap yazmıştık... hesaplar şu anda gayet güzel... inşallah kasımpaşa ve trabzon maçlarından fenerbahçe zorlanır ve liderliğe 1 adım daha yaklaşırız