Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
32. You may not vote on this poll
  • Sivasspor kazanır

13 40.63%
  • Berabere biter

5 15.63%
  • Fenerbahçe kazanır

14 43.75%
1 ile 30 arası toplam 230 sonuç

Konu: Sivasspor - Fenerbahçe | STSL 20. Hafta

Threaded View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

1- Penaltı pozisyonu

6.hafta Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçı:

Bu pozisyon da kale arkasındaki 6.hakemin tam önünde olan bir pozisyondu. Egemen'in kolu bariz şekilde açık. Bu pozisyona da penaltı verilmedi. O zamanda da Gençlerbirliği'nin üstüne mi oyunlar oynanıyordu acaba?

Ona çarpma diyenlerin bugün kesin penaltı demeleri enteresan. O kişiler muhtemelen "ikisi aynı değil" diyecek şimdi de...

Geçen sezon Elazığ-GS maçında da Aydın'ın ortasında Bilica'nın açık eline çarpan topta penaltı verilmemişti. Onu da hatırlatırım.

2- Caner'in hareketi

Caner penaltı pozisyonundan sonra Galatasaray-Atletico Madrid maçında yaptığına benzer bir profesyonellik dışı görüntü sergiledi. Koştu önce karşısına ilk çıkan Sivaslı oyuncuya (ne günahı varsa) vurmaya çalıştı, olmadı sonrakine daldı. Direk ve tamamen kasıtlı bir şekilde rakiplere yapılan kasıtlı 2 hareket. Net kırmızı kart.

3- Caner'in eli

Egemen'in kırmızı kart pozisyonundan önce Caner topu koluyla önüne alıyor. TRT Stadyumda çıkan geniş özette vardı bu pozisyon, diğer yerlerde bulamadım. Hakem o pozisyona da devam dedi, hadi öncekinde kırmızı çıkmadı, bu pozisyonu verse 2.sarıdan atılacaktı, o niye konuşulmuyor?

4- Egemen'in pozisyonu

Egemen'in yaptığı hareket nasıl faul değil, nasıl dokunmamış anlayamıyorum. Kalçası dışarıda, Aatıf geçerken net bir darbe var, görüntülerde belli oluyor. Pozisyon açık faul ve sarı kart doğru. Kırmızı direk çıktı, o hakemle arasında geçen diyaloğa bağlı bir şey. Ne dedi ne demedi bilemem. Raporda belli olur hakemin ne duyduğu ya da ne uyduracağı nasıl derseniz diyin. Ama pozisyon net faul, öyle dellenmesini gerektirecek bir şey yok ortada. Aziz Yıldırım mı yalan söylüyor kendisi mi bilmiyorum, nasıl değmedim diyormuş hayret.

Defalarca izledim, Egemen elleri havaya kaldırıyor ama arkadan kalçayı çıkartıyor. Aatıf'ın da geçerken baldırına darbeyi aldığı net bir şekilde görülüyor. Koşarken o darbeyi aldığınızda da aynen Aatıf gibi düşersiniz zaten, denge menge kalmaz.

5- Meireles'in hareketi

Tartışmaya bile gerek yok, herkesin hem fikir olduğu net bir kırmızı kart.

Hakemin Fenerbahçe'yi doğramak için çıktığı maç böyleyse kollamak için çıkacağı maçta neler olabileceğini hayal bile edemiyorum...
    Last edited by Walter Sakana : 10.Şubat.2014 at 02:24 Reason: ekleme
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri