1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Yahu az dediğim pencereden bak konuya.

''Adalet'' için yürüyüş yapıyorsan,bunlar da oluyorsa eleştiririm hocam,kimse karışamaz.Evet fiziksel bir zararı yok stickerların ancak orası bir başkasına ait mülk ve yaptıkları şeyler ''haneye tecavüz'' olmuyor mu ? Ben böyle biliyorum eğer ''haneye tecavüz'' sayılmıyorsa dilediklerini yapsınlar,sonuçta adaletsizlik olduğuna inandıkları bir dava için yürüyüş yapıyorlar ancak hem adalet,eşitlik diye gezerken bunu da yapıyorlarsa,bir zahmet gelmesinler o yürüyüşe,orada ki insanların asıl amacını ''baltalıyorlar''.
    sende demişsin yukarda engellemeye çalışanlarda vardı diye ne güzel işte burda yapılmasını kimse tasvip etmiyor ama bir sürü insan var sonuçta taksim gezi olaylarında adamlar fırsat bilip milleti kışkırttı
    her tarafta pravakatör vardır.burda olanda ufak bir tatsızlık bunuda büyütmeye gerek yok.ordaki binlerce kişinin düşüncesini onlarca yada 100lerce kişinin aklıyla sınırlayamazsınki

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    sende demişsin yukarda engellemeye çalışanlarda vardı diye ne güzel işte burda yapılmasını kimse tasvip etmiyor ama bir sürü insan var sonuçta taksim gezi olaylarında adamlar fırsat bilip milleti kışkırttı
    her tarafta pravakatör vardır.burda olanda ufak bir tatsızlık bunuda büyütmeye gerek yok.ordaki binlerce kişinin düşüncesini onlarca yada 100lerce kişinin aklıyla sınırlayamazsınki
    Ben olayı büyütmedim hocam,siz geldiniz benim tek cümlemi aldınız oradan cevap veriyorsunuz.Hala dediklerimi de anlamıyorsunuz.

Ben bütün Fenerbahçe taraftarına yüklemedim olayı.Yapanları eleştiriyorum.Hala bana yok defter gibi duvar diyorsunuz,tuvaletlerde kırmadıkları yerler kalmadı diyorsunuz.

Duvara yazıyı ben yazmadım,tuvaletleri de ben kırmadım.Burada birey olarak yapılanları eleştirip,yürüyüşün amacını baltaladığını söylüyorum hala bana başka olayları örnek veriyorsunuz.Yarın bir gün başbakan çıksa ''hak adalet diye çıkıyorlar sokağa,kamu malına zarar veriyorlar'' dese orada ki herkesin aynı şeyi yaptığına rahatlıkla inanacak milyonlarca insan var bu ülkede.Provokatör olduklarına da inanmıyorum aşırı fanatik Fenerbahçe sevdalıları,niyetleri kötü değil ama bu tarz büyük çaplı bir davada yürüyüşün amacını zedeler.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri