Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
Batuhan'ın pozisyonunu bir daha izle. Kadlec sol ayağı ile topa vururken Batuhan'ın goğsüne vuruyor. Gözünüz kör ve fanatik bir şekilde subjektif yorumlar yapıyor maçın sıcaklığı ile Fenerbahçe taraftarları ki bu seni-sizi-onları komik duruma düşürüyor. Bir tek bizim ülkemizde var ama bu. HAKEM ŞÖYLE, HAKEM BÖYLE, HAKEM BİZİ SEVMİYOO, HAKEM TARAFLI, TARAFSIZ ZART ZURT.. Yahu açın bir La Liga maçı izleyin hakemler o kadar aptalca kararlar veriyorlar ki ofsayttan çatır çutur goller oluyor, aynı şekilde Şampiyonlar Ligi son grup maçlarında 2 tane ofsayttan gol ile tur atladı bir takım ki barizdi ofsaytlar. Kırmızı kart bu oyunun parçası değilmiş gibi ya da aynı maçta aynı takımdan 2 oyuncu kırmızı kart göremezmiş gibi hatta ve hatta hakemleri robotmuş gibi yargılayan insanlar var.

Futbol bilincinden o kadar yoksunuz ki hala maçlardan sonra bahane atacak, suçlayacak adam arıyoruz. Bütün takımlar bütün taraftarlar için geçerli bu söylediğim. Herkes kendi işini yapmaya odaklanmalı..
Bence sen kendini anlatmıssın.Ben tamamen objektifim pozisyonlar hakkında.Batuhan'a tekme atmıs topa vururken yahu adam yerde kıvrandı omzu delinmis gibi pozisyon tekrarı gösterildi 5 saniye sonra bir baktım Batuhan ceza sahası icine gecmis top bekliyor bu kadar agır bir darbeden sonra ne ara toparlandı ne ara gitti.Ben kırmızı kartın dogru oldugunu düsünüyorum o yüzden bu dedigin genelleme olmus.Maçların düzgün yönetilmesini istemek futbol bilincinden yoksun olmakmış senin sayende bunu ögrendik teşekkürler.Sen bizim üstadımızsın.Ayrıca neden ''HAKEM BİZİ SEVMİYO'' algısı olustu onu düsünmek lazım.Söylenmeyen ''lan'' veya argo bir söz icin kaç ülkede kırmızı kart verilmistir acaba.