Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi durum oyunda karşılaştıklarınızı yansıtıyor?

Voters
120. You may not vote on this poll
  • Savunmada sorun yaşamıyorum. Dizilişim 4231 (MC MC AMR AMC AML)

15 12.50%
  • Savunmada sorun yaşıyorum. Dizilişim 4231 (MC MC AMR AMC AML)

25 20.83%
  • Savunmada sorun yaşamıyorum. Dizilişim 433 (DM MC MC AMR AML)

28 23.33%
  • Savunmada sorun yaşıyorum. Dizilişim 433 (DM MC MC AMR AML)

13 10.83%
  • Savunmada sorun yaşamıyorum. Dizilişim 442/4411/42211

8 6.67%
  • Savunmada sorun yaşıyorum. Dizilişim 442/4411/42211

9 7.50%
  • Savunmada sorun yaşamıyorum. Dizilişim diğer (lütfen belirtiniz)

16 13.33%
  • Savunmada sorun yaşıyorum. Dizilişim diğer (lütfen belirtiniz)

6 5.00%
1 ile 30 arası toplam 91 sonuç

Konu: Savunma sorunları ve Diziliş

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Benim savunma hatalarımın başlıca nedeni kaleciler oluyor. Olay şu ki defansı dağıt talimatıyla kaleci topu defansa dağıtıyor bu sefer rakip önde baskı yapınca stoperler topu kaptırıp gol oluyor öbür taraftan kaleciye topu dağıtması için herhangi bir komut vermiyorum bu sefer de saçmasapan yerlere top atıp karşı rakibe pozisyon şansı tanıyor.

Not: Ter Stegen kalecim.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Benim savunma hatalarımın başlıca nedeni kaleciler oluyor. Olay şu ki defansı dağıt talimatıyla kaleci topu defansa dağıtıyor bu sefer rakip önde baskı yapınca stoperler topu kaptırıp gol oluyor öbür taraftan kaleciye topu dağıtması için herhangi bir komut vermiyorum bu sefer de saçmasapan yerlere top atıp karşı rakibe pozisyon şansı tanıyor.

Not: Ter Stegen kalecim.
    Hucum agirlikli oynarsan takim zaten kaleciden kisa pasla cikmaya calisir. Savunma oyuncularin da oyle.

Savunma agirlikli oynarsan takim kaleciden uzun topla cikmaya calisir. Savunma oyuncularin da oyle.

Eger rakip onde basiyorsa, geride topu gevelemenin cok da anlami yok. Pres yapmasinin nedeni zaten senin topu gevelemeni engellemek.

Halbuki bu tip durumlarda dikine oynayip rakibin arkada biraktigi bos alani degerlendirmek cok daha mantikli ve faydali.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Hucum agirlikli oynarsan takim zaten kaleciden kisa pasla cikmaya calisir. Savunma oyuncularin da oyle.

Savunma agirlikli oynarsan takim kaleciden uzun topla cikmaya calisir. Savunma oyuncularin da oyle.

Eger rakip onde basiyorsa, geride topu gevelemenin cok da anlami yok. Pres yapmasinin nedeni zaten senin topu gevelemeni engellemek.

Halbuki bu tip durumlarda dikine oynayip rakibin arkada biraktigi bos alani degerlendirmek cok daha mantikli ve faydali.
    Hücum ağırlıklı oynuyorum ama defansa dağıt demezsen kaleci topu atıyor sağa sola dediğimde de stoperler topu alınca direk baskı yiyip topu kaybediyorlar ve anlamadığım şekilde karşı rakibe ben bunu yapıp başarılı olduğum halde de çok nadir gol atıyorum. Forvet oyuncumsa Suarez.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Hücum ağırlıklı oynuyorum ama defansa dağıt demezsen kaleci topu atıyor sağa sola dediğimde de stoperler topu alınca direk baskı yiyip topu kaybediyorlar ve anlamadığım şekilde karşı rakibe ben bunu yapıp başarılı olduğum halde de çok nadir gol atıyorum. Forvet oyuncumsa Suarez.
    Ya uzun cikmasini soyle kalecine. Veya stoperlerinin topu ayagindan cabuk cikartmasi icin olanak sagla. Yani yakininda onlardan pas alacak oyuncular olsun.
    Last edited by perpetua : 07.Mart.2014 at 23:33

Mesaj Yetkileri