Bir de şu noktaya dikkat çekeyim. 4 maçtır duran toptan gol atıyoruzMancini bu konuya çalışacağını söylemişti ve meyvelerini veriyor sonunda.
Bir de şu noktaya dikkat çekeyim. 4 maçtır duran toptan gol atıyoruzMancini bu konuya çalışacağını söylemişti ve meyvelerini veriyor sonunda.
sneijder gibi bir duran top ustasi varken bunlari degerlendirememek dusundurucu olurdu. calismana bile gerek yok bence boyle bir usta varken. olaganustu kesiyor toplari, kaleciler caresiz kaliyorlar.
galatasarayin bu sonuclari normal bence, anormal olan deplasmanlari kazanamamasi. bu kadro ligin cok cok ustunde. yabanci kadrosu yildizlar karmasi, dunyada kime sorsan taninan isimler. hatta bence tum lig tarihinin en flash kadrosudur. sampiyon olamazsa bu takim bence basarisizliktir.
Kadro ligin çok üstünde değil, yabancı konusuna katılıyorum ama sadece yabancılar yeterli değil çünkü hepsini kullanamıyorsun. Türk kadrosu da hesaba katılılnca uçurum yok bence.
Şampiyon değil ama 2. olamazsak başarısızlıktır. Çünkü kadro üstün olsa dahi, yapılan bir TD değişikliği var. Belki kullandıkları ana diziliş benzer ama anlayış farklı. Bu takım Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele ediyor, Avrupa maçlarının öncesi ayrı, sonrası ayrı handikap. Bunun dışında başarısızlık için değerlendirme yaparken Fenerbahçe'ye de bakmak lazım. Tek kulvar, sezonun genelinde formda hücum elemanları, yönetim, taraftar, futbolcusuyla tek hedef ve inanılmaz bir şampiyonluk açlığı söz konusu. Bizi motive edecek tek şey bu sezon 4. yıldız. Rakip de kötü olsa, o zaman belki hayıflanmak mümkündü. Ama rakibin performansı da iyi, son dakikalarda gol bulması olsun, duran topları etkin kullanması olsun.
2. olursak karalar bağlayacak, kederlenecek Galatasaray'lılar olacağını pek sanmıyorum açıkçası. Gelecek sezon için aynı şeyi söyleyemem tabii, Mancini'nin bu güzel iç saha performansını deplasmana da yansıtması şart. Skor alamasa bile istekli bir takım görmemiz lazım.
Bu arada ligde en son Fenerbahçe'ye yenildik galiba, deplasman beraberlikleri olmasa bu kadar fazla, Mancini hiç de fena iş çıkarmıyor.