Sıradaki parça Drogba bitmiş diyenlere gelsin![]()
Drogba'ya kesik yaramış 3-0![]()
Net penaltıyı hiç etti hakem.
bence penalti degildi
4-0 Kral attı.
4-0 oldu burakkk... pozisyonu baslatan sneijder yine yarim asist ona..
bu arada selcuk olmadiginda nasilda hizli oynuyoruz degil mi ? ceyhun yerinede daha hizli dusunen bir adam sart..
Az daha atamıyordu Burak![]()
Yalnız bu maç Selçuk'u hiç aramadık. Yekta ve Sneijder fazlasıyla doldurdu boşluğunu hatta Selçuk'tan çok daha fazla etkili oldular.
Mehmet Akyüz güzel bir gol attı 4-1.
Burak niye topu bırakma gereği duyduysa hakem çalmadıysa oyna kardeşim.
Drogbamin asisti buragin golu 5-1
Sneijder & Drogba A.Ş.
Drogba'nın da Burak'a yaptığı 2. asisti oldu bu![]()
Melo çıkmalı, sınırda. Cezasını iç sahada çekmesi lazım, bir sonraki iç saha maçı Kayseri ile çok uygun yani.
6-1 Gol : Sneijder
Goll Sneijderrr, evde Aslan deplasmanda kedi ne bu abi ya![]()
burak ofsaytti golde..
Ve uzun bir aradan sonra Hamit giriyor
al iste umut gundogani hoca
Bir de şu noktaya dikkat çekeyim. 4 maçtır duran toptan gol atıyoruzMancini bu konuya çalışacağını söylemişti ve meyvelerini veriyor sonunda.
Hamit 7. golü kaçırdı.
Akhisar puan alır diyenlere cevap gibi bir skor oldu yalnız, Hamit o golüde atsa 7-1 bitecekti maç.
Şuanda tek eksiğimiz bu güzel oyunu deplasmanada yaymak. Onu da başarırsak başarılı olmamak için hiçbir sebep göremiyorum.
Haftaya deplasmana gider puan bırakıp döneriz. İçeride 6, 6 atıp yolluyoruz ama deplasmanlar fos. Daha Türkiye'de deplasmanlarda kazanamazken Londra'da ne yapacağız acaba, beni asıl düşündüren de o.
Neyse aslanlarımızı tebrik edeyim. Maçın tamamını izlemedim, izlediğim kısımlarda Sneijder'in bayağı iyi oyununu gördüm. Bu performansı deplas... aman be kaç haftadır diyorum zaten bir şey değişmiyor. Bu gece kral biziz, üzüntüleri haftaya bırakalım.
Tebrikler Galatasarayım !
Bu arada Telles kaynamış gitmiş.Son 5 yılın tartışmasız en iyi transferi bence.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Aydınus'un tepkiye normal diyecem de bu adam Caner'i Lan dedi diye oyundan attı.
sneijder gibi bir duran top ustasi varken bunlari degerlendirememek dusundurucu olurdu. calismana bile gerek yok bence boyle bir usta varken. olaganustu kesiyor toplari, kaleciler caresiz kaliyorlar.
galatasarayin bu sonuclari normal bence, anormal olan deplasmanlari kazanamamasi. bu kadro ligin cok cok ustunde. yabanci kadrosu yildizlar karmasi, dunyada kime sorsan taninan isimler. hatta bence tum lig tarihinin en flash kadrosudur. sampiyon olamazsa bu takim bence basarisizliktir.