1 ile 30 arası toplam 47 sonuç

Konu: Serinin En Kotu Oyunu?!

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Serinin en kötü oyunu demek haksızlık olur. Bundan önceki serilerde de bir çok hata vardı ve hemen hemen her seride mutlaka göze çarpan hatalar oluyor. Mesela 2011 serisinde korner buğu diye birşey çıkmıştı. Korner kullanan oyuncu topu ceza sahası dışına atıyordu ve hiç kimse o ceza sahasının dışında duran oyuncuyu tutmuyordu. Top ona atıldığında da gelişine bir şutla topu ağlara gönderiyordu. Ondan önceki serilerde de uzun boylu stoperler gol kralı oluyordu ve arka direkler bug doluydu.

2012 serisinde ise çok kolay serbest vuruş golleri atılıyordu. Hemen hemen her oyuncu özelliklerine bakılmaksızın 2-3 denemede golü buluyordu. Benim bu seride en çok gözüme çarpan şeyler ise şutların çoğunun direğe çarpması, kalecinin üzerine doğru kesilen ortaların çoğunun direğe çarpması ve nadiren bunların gol olması, kalecilerin topu kendilerine çarptırarak gol yemesi (özellikle yan toplardan), bir çok arkadaşın yakındığı defansın arkasına atılan toplarda defans oyuncularının tiyatro seyreder gibi topu izlemesi.

Benim tüm serilerde gördüklerim ve aklımda kalan hatalar bunlar. Her seride damga vuran hatalar muhakkak oluyor.

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Serinin en kötü oyunu demek haksızlık olur. Bundan önceki serilerde de bir çok hata vardı ve hemen hemen her seride mutlaka göze çarpan hatalar oluyor. Mesela 2011 serisinde korner buğu diye birşey çıkmıştı. Korner kullanan oyuncu topu ceza sahası dışına atıyordu ve hiç kimse o ceza sahasının dışında duran oyuncuyu tutmuyordu. Top ona atıldığında da gelişine bir şutla topu ağlara gönderiyordu. Ondan önceki serilerde de uzun boylu stoperler gol kralı oluyordu ve arka direkler bug doluydu.

2012 serisinde ise çok kolay serbest vuruş golleri atılıyordu. Hemen hemen her oyuncu özelliklerine bakılmaksızın 2-3 denemede golü buluyordu. Benim bu seride en çok gözüme çarpan şeyler ise şutların çoğunun direğe çarpması, kalecinin üzerine doğru kesilen ortaların çoğunun direğe çarpması ve nadiren bunların gol olması, kalecilerin topu kendilerine çarptırarak gol yemesi (özellikle yan toplardan), bir çok arkadaşın yakındığı defansın arkasına atılan toplarda defans oyuncularının tiyatro seyreder gibi topu izlemesi.

Benim tüm serilerde gördüklerim ve aklımda kalan hatalar bunlar. Her seride damga vuran hatalar muhakkak oluyor.
    Korner Bugu 2010'daydı

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

2012'de de korner bugu vardı. Ön direğe kestiğin her korner gol oluyordu

En kötü oyun bence 2012. Çok basitti. Hazır taktik kaynıyordu etraf. Oyunun her boşluğunu kullanıp taktik yapıyolardı. 2014'te artık öyle buglu taktikler olmadığı için oldukça zevkli bence. 2012'de Sivasspor ile ilk sezon lig ve kupayı almıştım GRID taktiği ile. Bu seride 3.sezonum ve daha yeni şampiyon oldum.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    2012'de de korner bugu vardı. Ön direğe kestiğin her korner gol oluyordu

En kötü oyun bence 2012. Çok basitti. Hazır taktik kaynıyordu etraf. Oyunun her boşluğunu kullanıp taktik yapıyolardı. 2014'te artık öyle buglu taktikler olmadığı için oldukça zevkli bence.

FM 14'de tek yaptigimiz mac motorunun acigina gore taktik yapmak.

O acidan bakinca asil bu oyun skandal.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by amorti View Post
    FM 14'de tek yaptigimiz mac motorunun acigina gore taktik yapmak.

O acidan bakinca asil bu oyun skandal.
    Şimdi oyun motoru ile ilgili çok fazla bir bilgim yok ama FM 12'deki buglar ile kıyaslayınca bu oyundaki buglar devede kulak kalır. Eğer öyle çok fazla bug olsaydı oyunda şimdiye kadar bir çok muhteşem hazır taktik çıkardı.

Ben tam tersine bu oyunda oyuncuların özelliklerine göre taktik tasarlıyorum. Siz de öyle yapın. Örnek veriyorum. defansta ve ön liberoda uzun boylu ve kafa vurabilen oyuncularınız var ve pas atmakta başarılılar. İleride pres yapıp rakibi uzun oynamaya zorlayıp atılan topları karşılamak. Böyle fikirlerinizi oyuna yansıtmaya çalışın. Başarılı olduğunda gerçekten ayrı bir haz alıyorsunuz oyundan. daha her türlü fikrinizi oyuna yansıtmaya çalışın.

Mesaj Yetkileri