Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

7 22.58%
  • Berabere

9 29.03%
  • Fenerbahçe

15 48.39%
1 ile 30 arası toplam 355 sonuç

Konu: Trabzonspor - Fenerbahçe | STSL 24. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Ama en azından maç 90 dakika olarak tamamlandı.

Hayır arkadaş bu ülkede adaletsizlik olduysa bunun hıncını sahadaki futbolcudan mı alacaksınız. Siz nasıl mantıktasınız anlayamıyorum. Madem adaletin olmadığına inanıyorsun git başka yolla hakkını ara. Yok anarşi başlarmış neymiş. Anarşi çıkarsa emin olun Fenerbahçe'den o kupayı alamazsınız... iddia ediyorum çıkacak anarşide de kazanamazsınız.
    Hoop ağır gel aslanım yere yetişiyorsun böyle!

Adalet her zaman üstündür Cumhuriyet içinde Cumhuriyet kuran..

Anarşi başlar mı bilemem ama Anarşı başladığın emin ol Karadenizdeki isyan İstanbuldaki isyana benzemez. Karadeniz insanıyla şakaya gelmez...
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Selim Atalay View Post
    Hoop ağır gel aslanım yere yetişiyorsun böyle!

Adalet her zaman üstündür Cumhuriyet içinde Cumhuriyet kuran..

Anarşi başlar mı bilemem ama Anarşı başladığın emin ol Karadenizdeki isyan İstanbuldaki isyana benzemez. Karadeniz insanıyla şakaya gelmez...
    Bu hitap şeklini değiştirmeni öneriyorum arkadaşım.

Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar diyen Fenerbahçeliler değil.

Bir Karadenizli olarak Karadeniz insanını bende çok iyi biliyorum ancak anarşi çıkınca bunun İstanbullusu Giresunlusu gibi bir kıyaslama olmaz. Ama o konuda da eminimki Fenerbahçe kaybetmez.

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Ben de iddia ediyorum kardes harbiden bir anarsizm olursa birak kupayi herseyinizi aliriz hadi bakiym var mi arttiran? Siz ne saniyosunuz kendinizi? A.y. gazina gelip ağız yapiyorsunuz.
    Asıl sen kendine çok güvenmişsin kardeş ben değil. Üstelik ben senin tuttuğun takıma yönelik bir mesaj attığımı da sanmıyorum (Galatasaraylısın diye biliyorum)

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Bu hitap şeklini değiştirmeni öneriyorum arkadaşım.

Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar diyen Fenerbahçeliler değil.

Bir Karadenizli olarak Karadeniz insanını bende çok iyi biliyorum ancak anarşi çıkınca bunun İstanbullusu Giresunlusu gibi bir kıyaslama olmaz. Ama o konuda da eminimki Fenerbahçe kaybetmez.
    Uslubum gayet iyi bence!

Emin ol Anarşi dediğin şey başladığında tek Trabzon ile başlamaz! Trabzon dediğimiz yer Karadenizin yıllardır başkenti yapılan yerdir. OF Cumhuriyetinden yola çıkarak bunu görebilirsin. İstanbul gibi çoklu takımlar yerine Anadoludan çıkıp 3 büyükleri dize getiren bir takımdır haliyle anarşide böyle olur...
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Mesaj Yetkileri