1 ile 30 arası toplam 598 sonuç

Konu: Taktik Yaratma Rehberi ve İpuçları

Hybrid View

Adamlar dribbling yaptı ama İstatistiklerimi oldukça düşürdü, daha fazla açık vermeye başladım savunmadan çıkmakta çok zorlanmaya başladım.
    Burak

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Adamlar dribbling yaptı ama İstatistiklerimi oldukça düşürdü, daha fazla açık vermeye başladım savunmadan çıkmakta çok zorlanmaya başladım.
    Daha direkt oynarsan ileride duvar gorevi gorecek bir santrafor ile rakip yari saya gecip, Alper'in onune birakilacak toplarla etkili olsun.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Öncelikle yorum atan arkadaşların hepsine teşekkür ederim. Atılan yorumların hepsi çok yararlı olacaktır mutlaka.

@Walter Sakana

Attığın yorumlardan dolayı teşekkür ederim. Şunu söylemek istiyorum. İkinci taktikte istediğim top çevirme oyunu oynamak değil. Tam tersine kontra atak futbolu oynamak. Yani yansıtmak istediğim anlayış bu. Deplasmanda kullandığım için top çevirmek yerine direk golü bulmak istiyorum.

Forvet ile ilgili yardımcı forvet olarak kullan demişsin. Sence bunu 1. taktiğimde de kullanmalı mıyım ?

Akıcılık için söylediğin şeyler ilk taktik için mi ikinci taktik için mi geçerli acaba ?

Mesaj Yetkileri