1 ile 30 arası toplam 598 sonuç

Konu: Taktik Yaratma Rehberi ve İpuçları

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Gomez yardımcı forvet oynuyamaz.Yardımcı forvet oynayan adam pas becerisi olmak zorunda yaratıcı olmak zorunda.
    Öyle bir zorunluluk yok. Asıl top tutabilen, fiziği kuvvetli bir oyuncu olması önemli. Yaratıcılığı düşükse "Daha Az Riskli Pas" komutu verirsin olur biter. Pas becerisi, uzaktan etkili şut çekebilme özelliği falan bunlar da önemli tabi ama asıl öncelik fizik gücü.

Ben Gomez'i Pivot Santrafor olarak tercih ederim ama arkadaş Yardımcı Forvet-Fırsatçı Golcü ikilisini kullanmak istediği için ona göre yanıt verdim. Fırsatçı Golcü'nin hızlanma, önsezi ve top sürme gibi özelliklerinin iyi olması lazım. Kıyaslarsak Rossi bu role daha uygun diye düşünüyorum.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Öyle bir zorunluluk yok. Asıl top tutabilen, fiziği kuvvetli bir oyuncu olması önemli. Yaratıcılığı düşükse "Daha Az Riskli Pas" komutu verirsin olur biter. Pas becerisi, uzaktan etkili şut çekebilme özelliği falan bunlar da önemli tabi ama asıl öncelik fizik gücü.

Ben Gomez'i Pivot Santrafor olarak tercih ederim ama arkadaş Yardımcı Forvet-Fırsatçı Golcü ikilisini kullanmak istediği için ona göre yanıt verdim. Fırsatçı Golcü'nin hızlanma, önsezi ve top sürme gibi özelliklerinin iyi olması lazım. Kıyaslarsak Rossi bu role daha uygun diye düşünüyorum.
    Tavsiyelerini deneyeceğim ama benim ille şu olacak diye bir zorunluluğum yok, tek istediğim bu ikiliyi nasıl verimli kullanabileceksem o şekilde kullanmak. İlk olarak Gomez'i yaratıcı Rossi'yi fırsatçı kullanacağım, ara ara da Gomez'i pivot deneyeceğim.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post

Ben ek talimat olmadan rolün gereklilklerini yazdım.Tabikide istediğin role istediğin talimatı vererek işlevini değiştirebilirsin.

Mesaj Yetkileri