1 ile 30 arası toplam 598 sonuç

Konu: Taktik Yaratma Rehberi ve İpuçları

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir

Diziliş, oyun anlayışı, felsefe ve takım komutları olarak Chelsea için bir Mourinho taktiği nasıl yaratabilirim? 4 2(DM) 3 1 ideal bir diziliş mi?

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

Quote Originally Posted by hknshr View Post
    Diziliş, oyun anlayışı, felsefe ve takım komutları olarak Chelsea için bir Mourinho taktiği nasıl yaratabilirim? 4 2(DM) 3 1 ideal bir diziliş mi?
    aynen banada böyle bi taktik lazım kendim ugraştım yapamadım yardımlarınızla bi tane yapsak ya

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by semih99999 View Post
    aynen banada böyle bi taktik lazım kendim ugraştım yapamadım yardımlarınızla bi tane yapsak ya
    Hocam iyi akşamlar. Aslında kafamda böyle bir taktik var teorik olarak. Amacım pratiğe dökmeden önce düşündüklerimin doğruluğunu yanlışlığını teyit etmek. Örneğin Mourinho takımları savunma güvenliğini elden bırakmayan hızlı kenar oyuncularıyla seri kontrayı seven disiplinli takımlar olmuştur genelde. Mou'nun ilk Chelsea deneyiminde de bu böyleydi akabinde ki Inter macerasında da. Ardından Real Madrid'te yine aynı taktiksel özellikleri kullandı. Bu sene Chelsea'de de farklı şeyler kullanmıyor. Genel anlamda çok küçük değişiklikler var. Eklemek istediğin bir şeyler varsa paylaşabilirsin.

Mesaj Yetkileri