Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 209 arası toplam 209 sonuç

Konu: Berkin Elvan Ölümsüzdür

Nesil
    2013
    Yer
    09

Ölümü neden bu kadar büyütüyorsunuz her canlı ölümü tadacaktır, hergün birsürü insan ölüyor her nefes alışımızda sıra bize geliyor, her ölen insan için yürüyüşe mi çıkmamız gerekiyor ? Konu dediğiniz gibi insanlıksa dünyada hergün katliam yaşanıyor Berkinden daha genç insanlar katlediliyor, orada toplanan arkadaşlar o insanlar içinde yürüyebilecek kadar yüreklimi yoksa amaçları farklı mı ? Amacı farklı olanla zaten münakaşaya gerek yok. Ha ırkçılık yapıp banane dünyadan diyenleriniz varsa 2 günde 2 polisimiz ve koruduğu vatandaşlarımızda ölümü tattı, onlar içinde yürüyebilir misiniz ?

Önce dünyanın amacını kavrayın sonra gelip burda özgürlük nidaları atın, siz düşüncelerinizle zaten hapis durumdasınız, eminim günahlarınızın bolluğundan dolayı ölmekten korkuyorsunuz yada tek yaşam burası olduğuna inanıp yaşam bitmesin istiyorsunuz, olabilir ama 15 yaşında günahı olmayan çocuğu bırakında asıl hayatında rahata kavuşsun mekanı cennet olsun.

Quote Originally Posted by Börk View Post
    https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater

Şunu bir kerecik olsun izleyin yine kabul etmeyeceksiniz ama izleyin yine de
    https://www.facebook.com/photo.php?v=530660153719648

Sende bunu izle ..
    Sana bunun gibi 100 tane daha video foto vs. çıkartabilirim ama nafile tabi ki..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ..JoaQuiN.. View Post
    Kardeşim nefesiniz yetmediği zaman çamur atmaya başlıyorsunuz.
    Milleti dünden beri Galeyana getiren sen ve senin zihniyetindekiler ben değilim...

şu yazıyı oku da çocuğun babasından nasıl öldüğü öğren.
    Çatışma da mı ölmüş yoksa başka bir şekil de mi ?

Ancak işinize geleni okuyup yorumluyorsunuz gelmeyeni okumuyorsunuz bile..

yukarıda benim yaptığım yorumu ve kendi yaptığın yorumu oku bakalım kim 2 ölüyü birbiriyle kıyaslıyor ?

Sana Ben değil Kur'an-ı Kerim cevabını çok güzel veriyor.

"Onlara, "Yeryüzünde bozgun çıkartmayın" dendiğinde, "Tam tersine, bizler barış ve esenlik getirenleriz" demişlerdir.İyi bilin ki, onlar bozguncuların ta kendileridir. Fakat farkında değillerdir."

Bakara Sûresi. 11-12

Ayrıca sen yukarıda skor tahmini yapan arkadaşsın dimi 1-1 felan ..
    1 - Ben o 1-1 muhabbetini birisi Burak'ın ölümüyle ilgili eylemcilerin işi diye haber koydu diğeri değil diye koydu olarak yaptım. Ölü sayısı olarak değil. Öyle aşağılık bir davranış içerisine ömrüm boyunca girmedim , girmem.

2 - Şahsım adına asla ve asla ölümün kıyasını yapmadım , yapmam. Söz konusu olan insan hayatı. Nasıl öldüğü değil.

3 - Burak'ın babasının açıklamaları 14:03'te eklenmiş ben 13:09'da eklemişim buraya. Yani işine geleni okuyup okuyamama durumunda biraz kendi kalene gol atmışsın.

4 - Buraya bizzat şahit olduğum , içinde bulunduğum salı günkü Bursa olaylarının da videosunu koydum ve açıklamasını yaptım. Benim yanımda saatlerdir yaşına başına, ağrıyan ayaklarına bakmadan , elinde Berkin'in fotoğrafıyla yürüyen yaşlı teyzeye terörist damgası yapıştırmaktan başka bir şey değil o haltı yiyenleri genellemekle yaptığınız. Polisle bir olup gencecik Ali İsmail'i vahşice öldürenleri "işte bunların hepsi böyle" , " işte başbakanın destekçileri" dersek olmaz değil mi ? Olaylarla en ufak alakası olmayan , maksadı tamamen masumane olan insanlar da var.

Son olarak "biz buraya barış getirmeye geldik" diye gelip 10 senedir milyonları katleden amerikan askerinin sağ salim evlerine dönmelerini dileyenin de kim ve günümüzde nelere sebep olduğunu biliyoruz.

Hadi selametle.

Berkin Elvan'ın Cenazesi

Burak Karamanoğlu'nun Cenazesi

Daha da yazmam..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Günümüzün ihtiyacı: Merhamet
    bugünü düşünerek izlemenizi tavsiye ederim

[YOUTUBE="NQMmFCiWudo"] Reis Bey[/YOUTUBE]

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by alexdeozil View Post
    Ölümü neden bu kadar büyütüyorsunuz her canlı ölümü tadacaktır, hergün birsürü insan ölüyor her nefes alışımızda sıra bize geliyor, her ölen insan için yürüyüşe mi çıkmamız gerekiyor ? Konu dediğiniz gibi insanlıksa dünyada hergün katliam yaşanıyor Berkinden daha genç insanlar katlediliyor, orada toplanan arkadaşlar o insanlar içinde yürüyebilecek kadar yüreklimi yoksa amaçları farklı mı ? Amacı farklı olanla zaten münakaşaya gerek yok. Ha ırkçılık yapıp banane dünyadan diyenleriniz varsa 2 günde 2 polisimiz ve koruduğu vatandaşlarımızda ölümü tattı, onlar içinde yürüyebilir misiniz ?

Önce dünyanın amacını kavrayın sonra gelip burda özgürlük nidaları atın, siz düşüncelerinizle zaten hapis durumdasınız, eminim günahlarınızın bolluğundan dolayı ölmekten korkuyorsunuz yada tek yaşam burası olduğuna inanıp yaşam bitmesin istiyorsunuz, olabilir ama 15 yaşında günahı olmayan çocuğu bırakında asıl hayatında rahata kavuşsun mekanı cennet olsun.
    Ölümü neden bu kadar büyütüyosunuz diyen bir insanla nasıl tartışır bilmiyorum ama konu bir polisin küçücük çocuğun kafasına gaz kapsülü atmasi sonucu ölmesiyse bu büyütülecek bir şeydir.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Berkin Elvan'ın Cenazesi

Burak Karamanoğlu'nun Cenazesi

Daha da yazmam..
    Her şey açık ve net...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Tabutları mı kıyaslıyorsunuz ? Ne yaptığınızın farkında mısınız ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Tamam beyler ölen öldü giden gitti. Uzatmayın daha fazla.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Beyler gördüğüm kadarıyla konu Berkin'den çıktı. Eğer siyasete dem vuracaksınız lütfen başlamayın. Burası siyaset forumu değil. Kurallara göre bu tür tartışma başlatan kişi veya kişilere yaptırım uygulanacaktır. Bu yüzden Berkin veya Şehitlerimizin hakkında birşey söylenmeyecekse lütfen söylemeyin.
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Bu konuya hiç bakmadım. Özel mesaj yüzünden böyle bir konunun açıldığını gördüm.

Eminim yine iki taraf da birbirine girmiştir. Başımızda halkı kin ve nefrete sürüklemekten hapis yatmış biri varken böyle kutuplaşmamız son derece doğaldır.

Başbakanınızın dediği gibi. O adam öldürmedi, çalmadı. Ben de konuyu kitlemedim. Birazdan da açmayacağım. Konuyu açmadığım zamanda da sadece taziye mesajları olsun lütfen.

12. Default

Hem Berkin'in, Hemde Burak'ın Yattıkları Yeri Nur, Mekanları Cennet Olsun. İkiside Bu Kara Düzeninin Karanlık Yollara Alet Olmuş Gençler.

Bu Kara Düzen Siyaset Devam Ettikçe Daha Çok Ölen Olur Allah Milletimize Akıl Fikir Versin. Bizi Sapıttırmasın Bu Fani Dünyada

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ölenlerin hepsini Allah rahmet eylesin. Ölümler elbette acı. Hiç birisini hiç bir şekilde ayırt etmiyoruz. Hepsi vatan evladı...

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Dün kaybettiğimiz canlara da Allah rahmet eylesin. Bu ölümlerin nedeni kendisini ülkenin sahibi olarak gören zihniyettir. Taksim direnişinin başından beri ortamı sakinleştirmek yerine koltuk sevdasından polisi insanlıktan çıkartan emri veren, ortamı yumuşatmak yerine nefret tohumları serpen, evde zor tuttuğu canlılara sahip olduğunu iddia edenlerdir.

Burada da görüldüğü gibi Sayın Başbakan ve onun zihniyetine muhalif olanlar devlet düşmanı, millet düşmanı. Siz kimsiniz ki sizden gayrısını devlet düşmanı olarak görebiliyorsunuz? Yolsuzlukları, hırsızlıkları, alenen katillikleri ortaya çıkar ama bunları inkar etmedikleri gibi bunları dillendirenleri devlet düşmanı, ülke düşmanı ilan ederler. Başbakan ve onun arkasında yürüyenler devlet değil. Onlara yöneltilen suçlamalar devlete düşmanlık değil. Bu ülkenin sahibi Tayyip Erdoğan ve AKP değil. Bu ülke bu halkın. AKP, CHP, MHP, SP, BDP, HDP, Türk, Kürt, Ermeni, Rum, Laz, Arap, Süryani, Müslüman, Hıristiyan, Yahudi, dinsiz, vb, tüm herkesin. Başbakan kendisini Osmanlı'nın devamı olarak görüyor olabilir ama padişah değil. Seçimle gelmiş, kanunlarla belirli yetkilere sahip, haddini aşarsa gerekli cezayı alması gereken bir şahıs.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Özgürlük için özgürlüğün öldürüldüğü yerdeyiz
    başın sağolsun adalet kalkınmana taş atanlar utansın
    yanlış anlaşılmasın sadece taziye...

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Şu zafer işaretinide belli bir kesime mâl etmekte ayrı bir saçmalık. Ayrıca bütün ölümlerin tek sorumlusu ver şuanki iktidar kimse kusura bakmasın ne milleti sakinleştirmeye çalıştı ne de geri adım atmaya.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Umarım sonuna kadar okursunuz arkadaşlar.Biraz geçmişe gidelim.Bundan 1-2 sene önce aramız ne kadar iyiydi değil mi buradaki insanlarla.sakaryAli,bundan 10 sene öncesine gidelim ne zaman polisle halkımız bu kadar birbirine girdi.Ne zaman bu halk polise kin duyup nefret etmeye başladı.Allah'a şükür dinimiz tek,aynı bayrak altında ırklarımız,kanlarımız ne kadar farklı olsa da beraber yaşadık bunca sene de.Ama her zaman Türk olmaktan gurur duyarak yaşadık.

Yolcu kardeşim isim Ahmet sanırım.Bizim sizinle derdimiz yok sen dersin ki kardeşim diyemezsin bana derim bundan 2-3 sene önce nasıl diyorsam yine derim.Bizim derdimiz ne aslında kendimizi değil hepimizi düşünüyoruz.Birileri ölüyor insanlar sokakta birbirlerinin canlarını alıyor.Kur'an'ı tamamen okuyan var mıdır aranızda bilmem ama şöyle buyurur " Müslümanın canı bir başka Müslüman'a haramdır."Bize öyle şeyleri öyle tatlı dille anlattılar ki günahı sevap sevabı günah sandık.Bizim burada canımız ciğerimiz parçalanırken onlara hiç bir şey olmadı onlar bizi yine sahte vaadlerle birleştirmeye çalışanlar oldular.Bir politakacıyı peygamber ilan ettik.Bizler futbol maçıyla,dizilerle,oyunlarla uğraşırken ülke elden gitti.Sana da sorayım bundan 10 yıl önce birbirimizi satırla kovaladık mı ve ya ağza alınmayacak hareketler ettik mi ? Onlar birbirilerine laf yetiştiriyorlar hepsi birbirini suçluyor.Bizse bunlara saygı duyuyoruz.

Hasan hocam,yakında bu ülkenin hiç bir metrekaresi bizim olmayacak.Onlara lanet edip ülkemizi korumaya çalışırken birbirimizden olduk ve değerlerimiz yerle bir oldu.Başımızdaki adamı savunup o ne derse doğrudur derken alacağımız maaşı,ay sonunu nasıl getireceğimizi düşündük.Şunu unutmayalım eğer bir bu ülke elden giderse zamanında taşlarla sopalarla çatıştığımız kardeşlerimizle aynı evde kalıp ocakta pişen aynı yemeği yiyebiliriz ve birbirimizin yüzüne utançla bakıp başımızı öne eğebiliriz.Ama işte o zaman çok geç olacak.Onlar bolluk içinde yaşayıp kuralları koyarken bizler canımızın istediği şeyi almak bir yana dursun bankaları alan borcumuzu nasıl öderiz diye düşündük.Yapacağımız en güzel şey sessiz olmaktır kavga yok,küfür yok.Ülkenin başına kimin geçtiğinin ya da onun oraya kimin koyduğunun önemi yok artık.Önemli olan tek şey,senin duruşun senin onurun.Tekrar söylüyorum bizim sizle hiç bir derdimiz yok,derdimiz bizleri bu hale getirenlerle bizi aldatanlarla.Senin ölmen veya acı içinde yaşıyor olman bu adamların umrunda bile değil.Ama şunu emin olun sen borç içinde yüzüp acılar çekerken onlar bankadaki paraları saymakla meşguller.Birileri de ne giyemeyeceğini ne de yiyemeceğini düşünür.Eğer ülkeni korumak istiyorsan bilgi sahibi olmalısın aksi taktirde göreceğimiz tek şey ülkenin elden gidişi olacak.Allah yardımcımız olsun.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Yolcu kardeşim isim Ahmet sanırım.Bizim sizinle derdimiz yok sen dersin ki kardeşim diyemezsin bana derim bundan 2-3 sene önce nasıl diyorsam yine derim.Bizim derdimiz ne aslında kendimizi değil hepimizi düşünüyoruz.Birileri ölüyor insanlar sokakta birbirlerinin canlarını alıyor.Kur'an'ı tamamen okuyan var mıdır aranızda bilmem ama şöyle buyurur " Müslümanın canı bir başka Müslüman'a haramdır."Bize öyle şeyleri öyle tatlı dille anlattılar ki günahı sevap sevabı günah sandık.Bizim burada canımız ciğerimiz parçalanırken onlara hiç bir şey olmadı onlar bizi yine sahte vaadlerle birleştirmeye çalışanlar oldular.Bir politakacıyı peygamber ilan ettik.Bizler futbol maçıyla,dizilerle,oyunlarla uğraşırken ülke elden gitti.Sana da sorayım bundan 10 yıl önce birbirimizi satırla kovaladık mı ve ya ağza alınmayacak hareketler ettik mi ? Onlar birbirilerine laf yetiştiriyorlar hepsi birbirini suçluyor.Bizse bunlara saygı duyuyoruz.
    Arkadaşlar ben sizden sizin sandığınız kadar nefret etmiyorum. Nefreti bırak kin ve sevgisizlik de beslemiyorum.
    12 13 sene öncesine kadar insanlar birbirlerini satırla kovalıyor muydu hayır. Öyle krizler geçirdi ki o dönemde ülke birbirlerine satır sallayacak hali yoktu herkes bi şekilde krizden çıkmaya çalışıyodu. bunu hükümet geldi bolluk getirdiye bağlamıcam ama o zamanları çok iyi hatırlıyorum

Ben şuna inanıyorum. Eğer Türkiye söylediği giib bölünmüş güçsüz olsaydı içten ve dıştan bu kadar saldırı almazdı. Bana göre bunu vurgulamak istiyorum bana göre ülkenin güçlenmesini birileri istemiyor ve devreye bir sürü bölücülük tohumları saçıyor. Hükümet de muhalefet de herkes hata yapmıştır ama hata yapmaması gereken tek kişi devleti yöneten hükümettir ve halk da hatasına göre payını biçip 30 martta karnesini verecektir. yüzde yetmişiniz buna güleceksiniz biliyorum.
    ama şunu da biliyorum birbiriyle hayatta kucaklaşmayacak merciler bir araya gelip bi devlete saldırıyorsa ben en başta devletim için desteklerim mevcut iktidarı.

bu ülke ne zaman kendini toplasa tokat yiyor
    tam toparlanıyor sağ sol muhabbeti çıkıyor
    onu atlatıyor tekrar kalkmak istiyor pkk
    30 sene uğraşıyorsun 30 bin şehitten sonra tam pkk bitti diyorsun malum olaylar.

ben geniş çerçeveden bakıyorum olaylara istanbuldan değil orta doğu asya avrupa hatta dünya gözüyle bakıyorum

kimseden de fikrinden dolayı nefret etmiyorum en önemlisi de bu
    hakkımızda hayırlısı diyelim hayra kalın

Hepiniz iyi niyetli insanlarsınız, herkes farklı bir siyasi görüşte, zaman zaman herkes kendini kaybedebiliyor, aslında ortak bir nokta var, herkes ülke nasıl iyi olur diye düşünüyor. Herkesin bakış açısı farklı, saygı duymak gerekir. Bazen biraz objektif olmak gerekiyor, zaman zaman bunu da yakaladığımızı düşünüyorum. Sıkıntı bukadar büyüdüyse bence bunun tek sebebi baştaki partinin tek başına iktidar olmasıdır. Umuyorum ki önümüzde ki seçimden bir koalisyon hükümeti çıksın. Çıkarsa herkes görecek ki bu olaylar büyük oranda bitecek. Şu anda tek temennim bu.
    Burak

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

O dediklerimin belirli bir kitleye değil bütün metini vurguladım sadece aralara isminizi koydum farklı düşüncelere sahibiz diye dediğim gibi düşünceler öyle kolay kolay değiştirilemez.Ben kim neyi tutarsa tutsun o kişiyi seviyorum.Tek temennim insanlar ölmesin,birbirimiz yüzüne bakacak yüzümüz olsun.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

O dediklerimin belirli bir kitleye değil bütün metini vurguladım sadece aralara isminizi koydum farklı düşüncelere sahibiz diye dediğim gibi düşünceler öyle kolay kolay değiştirilemez.Ben kim neyi tutarsa tutsun o kişiyi seviyorum.Tek temennim insanlar ölmesin,birbirimiz yüzüne bakacak yüzümüz olsun.
    doğru söylüyorsun. üzerine diyecek bir şey yok.
    bak siyaset olarak da değil sporda da artık birbirimizden nefret ediyoruz dikkat et.
    okulda da , iş yerinde de. rekabet ortamı olan her yerde.
    evet bu ülke çok büyük krizler geçirdi ama istanbul'un göbeğinde sokak ortasında keleşli çatışma 40 sene öncesine ait bir olaydı. babalarımız anlatırdı, kitaplardan okurduk. yeniden olması çok üzücü.
    çok büyük nefret var kutuplaşma var. solcu sağcı'dan öte sol ve sağ bile içinde kutup kutup.
    bunun yanı sıra milli kutuplaşmalar da var.
    evet tamam biz anadolu insanı olarak zaten belli ortak özellikleri taşıyan insanlar değiliz. çok farklılıklar var renk renk ama bir türlü bir arada yaşamayı öğrenmeliyiz.
    dayatma ve baskı unsurları olmaması lazım. çünkü farklıyız. x adam şeriat isterken y adam ateist olmak istiyor. x adam b dilini konuşmak isterken y adam a dilini konuşmak istiyor. Ne yapalım yani bu topraklarda yaşayan insanların kültür bütünlüğü yok maalesef. farklı farklı kültürlere sahip insanlar. ama sen devletin imkanlarıyla senin gibi düşünenleri kollayıp diğerlerini ötekileştirirsen çatışma çıkar.
    akp değil chp'de olduğu zaman bu kez yine kendi gibi düşünmeyeni ötekileştirecek. bu zamana kadar chp tek başına iktidar olamadığı için belki çok yaşamadık ama olsa o zaman da tersi olacak.
    en iyisi yönetim şeklini biraz değiştirmek çunku mecliste tek parti harici diğerleri boşa koltuk işgal ediyor. boşa oturuyorlar. çunku mutlak güc tek partide. zamanında koalisyona laf ederdik ama koalisyon ne güzel bir şeymiş arkadaş.

Del Piero_10 Misafir

İyi niyetinizden şüphe etmeden, koalisyon isteğinizi koalisyon dönemlerini yeterince bilmemenize veriyorum. Koalisyon şu an Türkiye düşmanlarının en çok isteyeceği şeydir.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Cümleten günaydın arkadaşlar... Vefat eden kardeşin mezarında rahat uyuması adına bence artık başlık kapatılmalı... Taziye için evine bile ilk 3 günde gidilir.Daha da açık kalırsa konu tamamen siyasete döneceğinden eminim...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Cümleten günaydın arkadaşlar... Vefat eden kardeşin mezarında rahat uyuması adına bence artık başlık kapatılmalı... Taziye için evine bile ilk 3 günde gidilir.Daha da açık kalırsa konu tamamen siyasete döneceğinden eminim...
    doğru söylüyorsun abi.
    siyaset konuşmak yasak zaten.
    çünkü konuşamıyoruz. dayatmaya diretmeyebaşlıyoruz kavga etmeye baslıyoruz.
    yani çok komik değil mi hayatı konuşamıyoruz.
    bence de başlık kapatılsın zaten daha böyle başlık açılır yine.

son olarak vefat eden 3 kardeşimize de allah rahmet eylesin, kaderleri böyleymiş.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Birbirleriyle hayatta bir araya gelmeyecek kesimler bir araya gelip devlete saldırıyor değil, iktidara tepki gösteriyor. Tepkiye tahammülü olmayan iktidar tepki gösterenlere saldırıyor. Olay bu. Durup dururken kimse polis taşlamaya başlamadı. Daha önceki mesajımda da yazdığım gibi hükümet ile devleti ayrı tutmayı bilmek lazım. Devlete saldıranları arıyorsanız, savunduğunuz siyasi iradenin müzakere ettiği, görüş aldığı İmralı'ya ve onun destekçilerine bakın. Hükümeti ve herhangi bir şeyi protesto edip, eylem yapmak anayasal bir haktır. Buna tahammül edemiyorsanız, ileri demokrasi diye zırvalamayacaksınız. Adalet ve kalkınma deyip; kendinizi ve yandaşlarınızı kurtarmak için adalet kavramının ve kurumunun içine etmeyecek, kalkınmayı makamlarınızın etkisiyle kişisel kalkınmaya dönüştürmeyeceksiniz. yolcu kardeşim senin yazdığın için yazdım bunu, kelime oyunu yapmaya gerek yok. Ben hırsıza hırsız, katile de katil diyebiliyorum çok şükür.

Herşeyi bahane edip İktidarı protesto ediyoruz diye sokağa cıkıp kamu malına zarar vermek ve yağma yapmak suçtur.sen bir suç işlersen polis veya asker veya çeşitli kolluk kuvvetleri sana gerekeni uygular.Bu olaylar bu hükümet döneminde olmadı sadece..Bundan önceki hükümetler döneminde de bir çok olay oldu.Diyarbakırda hükümeti protesto ediyoruz diye Şehiri birbirine katıp yakıp yıktılar.polis memurunu linç ettiler CANLI ŞAHİDİM.Ama o zamanlar bunları yapanlara Sen dahil bütün Türkiye TERÖR diyordu..Şimdi ise öyle bir zamana geldik ki bir zamanlar bütün Türkiyenin tepki göstediği, TERÖR dediğimiz olaylar artık KAHRAMANLIK ilan ediliyor..

1980 döneminde benim ülkemin polisini askerini şehit eden DHKP-C bugün kahraman ilan ediliyorsa kusura bakma ben senin PROTESTON dahil söylediğin hiç birşeyi samimi bulmuyorum.Berkin Elvan öldüğünde gösterdiğin inceliği Burak Karamanoğlu öldüğünde de gösterseydin hatta en azından forumda bir de Burak Karamanoğlu ölümsüzdür diye bir konu açsaydın samimiyetinize bir nebze inanırdım.

Anayasal hakları herkesin var.Sokakta millete saldıracağınıza seçimde oyunuzu vermezsiniz olur biter.Seçimle Gelen Seçimle Gider.Bunu kimse anlamak istemiyor..Sen istediğin kadar gösteri yap mevcut hükümeti düşüremezsin.Çünkü böyle bir hükmün yok..Bu durumda sokağa çıkıp Provakatörlerin emellerine alet olmaktan başka hiç birşeye yaramıyorsun kusura bakma.

Bazı arkadaşlar ortalığı toparlamak adına güzel postlar atarken bazıları da güzel postların inadına hala birşeyleri savunuyor..Herkesin bir görüşü mutlaka vardır..ama daha fazla uzatmanın da manası yok..

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Polis o protestocular bir yerlere saldırdığı için mi saldırıyor, yoksa protestoların nedeni polisin orantısız şiddet uygulaması mı? Önce bunu bi anlamak lazım. Gezi eylemi hiçbir taşkınlık ve şiddet olmadan sürerken bir sabaha karşı parka panzerlerle girip, eylemcilere karşı insanlıktan çıkan polis nedeniyle bu kadar büyüdü. Ben şiddet yanlısı değilim. Öldürmek için saldıran polise karşı elinden geldiğince savunma yaptı insanlar. Ki öldürdüler de. Burak kardeşimizin de katilini bulup, cezasını verir umarım devlet. Ali İsmail, Ethem, Berkin'de olduğu gibi kendi polisi katilse katilleri kaçırıp, aklamaya çalışırsa benzer tepki gelir. Sen merak etme. "Emri ben verdim" diyordu başbakan, 10 aydır kimlere emir verdiğini bulamadı mı? Yoksa yolsuzluk fezlekeleri gibi sümen altı edip, katilleri mi koruyor? Burak'ın katlini üstlenen oluşumla bir ilgim yok. Kahraman da ilan etmiyorum. Edenler olabilir, kişinin düşüncesine göre değişir ve kişiyi bağlar. Ama elinde satırlarla insanlara saldıranları, sokak ortasında 5–10 kişi toplanıp 1 insanı linç edenleri bir başbakan, bakan kahraman ilan edemez. Onun bulunduğu görev ve halka karşı sorumlulukları bunu gerektirir. Oysa bu olaylar artsın diye uğraşan, şiddetini sürekli arttıran bir ülke yönetimi var. Demokrasi sadece sandıktaki seçim demek değildir. Azınlık–çoğunluk demeden kişilerin hak ve özgürlüklerinin korunduğu bir sistemdir. Eylem ve gösteri yapma, protesto etme hakkına polis şiddetiyle engel olmayı alışkanlık haline getirmiş bir yönetim altındayız. Penceresinden ayakkabı kutusu gösteren hanımefendi kimin canına kastetmişti de gözaltına alındı? Sokaklarda hırsız var diye bağıranlara neden polis saldırıyor? Polisin saldırması için şiddet gerekmiyor gördüğün gibi. İktidarı protesto etmen yeterli. Bu mu adalet? Güneydoğu'dan örnek vermişsin de orada yapılan eylemlerin çoğunun hedefi Türkiye'nin bölünmesi ve kendi ülkelerini kurmak. Başbakan kendisini ülkenin sahibi olarak gördüğü için ona gösterilen tepkiyi ülkeye gösterilen tepki olarak anlayabilirsiniz siz. Ama bilin ki bu eylemlerin amacı devleti yıkmak değil, hükümetin yanlışını yüzüne vurmak. 1923'ten beri ülke ayakta, 40 hükümet geldi geçti. Bu hükümetin gitmesi, ülkenin bitmesi değil. Hasan gider, Hüseyin gelir. Yolsuzluktan dolayı birçok hükümet düşmüştür. O hükümetler de seçimle gidebilirdi değil mi? Seçimle gelen seçimle gider diye bir kural yok demokrasi de. Eğer kanunlara aykırı bir durum varsa seçim beklenmez. 1 ay içinde gözaltına alınanları serbest bırakmak için yönetmelikler delik deşik edildiğine göre bir korkuları var.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Herşeyi bahane edip İktidarı protesto ediyoruz diye sokağa cıkıp kamu malına zarar vermek ve yağma yapmak suçtur.sen bir suç işlersen polis veya asker veya çeşitli kolluk kuvvetleri sana gerekeni uygular.Bu olaylar bu hükümet döneminde olmadı sadece..Bundan önceki hükümetler döneminde de bir çok olay oldu.Diyarbakırda hükümeti protesto ediyoruz diye Şehiri birbirine katıp yakıp yıktılar.polis memurunu linç ettiler CANLI ŞAHİDİM.Ama o zamanlar bunları yapanlara Sen dahil bütün Türkiye TERÖR diyordu..Şimdi ise öyle bir zamana geldik ki bir zamanlar bütün Türkiyenin tepki göstediği, TERÖR dediğimiz olaylar artık KAHRAMANLIK ilan ediliyor..

1980 döneminde benim ülkemin polisini askerini şehit eden DHKP-C bugün kahraman ilan ediliyorsa kusura bakma ben senin PROTESTON dahil söylediğin hiç birşeyi samimi bulmuyorum.Berkin Elvan öldüğünde gösterdiğin inceliği Burak Karamanoğlu öldüğünde de gösterseydin hatta en azından forumda bir de Burak Karamanoğlu ölümsüzdür diye bir konu açsaydın samimiyetinize bir nebze inanırdım.

Anayasal hakları herkesin var.Sokakta millete saldıracağınıza seçimde oyunuzu vermezsiniz olur biter.Seçimle Gelen Seçimle Gider.Bunu kimse anlamak istemiyor..Sen istediğin kadar gösteri yap mevcut hükümeti düşüremezsin.Çünkü böyle bir hükmün yok..Bu durumda sokağa çıkıp Provakatörlerin emellerine alet olmaktan başka hiç birşeye yaramıyorsun kusura bakma.

Bazı arkadaşlar ortalığı toparlamak adına güzel postlar atarken bazıları da güzel postların inadına hala birşeyleri savunuyor..Herkesin bir görüşü mutlaka vardır..ama daha fazla uzatmanın da manası yok..
    dhkpcyi kahraman ilan eden kim?

bu konuya mesaj yazmayayım yazamayayım diyorum ama yeminimi bozuyorum.

arkadaşım sen önceki mesajlarında terör bitti demişsin mesela. evet terör bittiği için Van'a devlet yardım götüremiyor di mi?

arkadaş bak devlet Van'a yardım edemedi. ha zaten "deprem vergilerine ne oldu?" denildiğinde "yol yaptık" diye pişkin pişkin cevap veren bir bakanımız vardı. o da apayrı bir olay.

en başından beri şunu söylüyoruz: "bizim gibi düşünmenize gerek yok. sadece düşünün." bunu istiyoruz. ama siz hala ezbere "terör bitti, artık şehit haberi yok" gibilerinden şeyler yazıyorsunuz.

haklısınız. konunun kapatılmasının zamanı geldi.

Ölümden ötesi yoktur. Başbakanın nefreti ve beceriksizliği yüzünden vefat eden herkesin toprağı bol olsun.

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    İyi niyetinizden şüphe etmeden, koalisyon isteğinizi koalisyon dönemlerini yeterince bilmemenize veriyorum. Koalisyon şu an Türkiye düşmanlarının en çok isteyeceği şeydir.
    Şunu belirtmeden geçemeyeceğim kusura bakma Özgür sana cevap hakkı doğmayacak özelden cevap yazabilirsin istersen. Sadece siysi açıdan değerlendirirsek, ülke bir kaos ortamında ve her geçen gün daha da kötüye gidiyor, karşıt görüşlü hiçkimsenin herhangi bir talebi tepkisi umursanmıyor, ülke tek elden bir görüşün bir talebin isteği doğrultusunda yönetiliyor, diğer insanların taleplerinin dikkate alınması en azından dengede olması açısından koalisyon hükümeti daha sağlıklı olacaktır, bir kişinin değil ülkenin tamamının onayladığı şeyler gerçekleşecektir. Ülkede yalnızca bir görüşü savunanlar mutlu farklı görüşü savunanlar mutsuz, böyle bir dünya yok.

@Aydın amin.
    Burak

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri