Originally Posted by
..JoaQuiN..
Herşeyi bahane edip İktidarı protesto ediyoruz diye sokağa cıkıp kamu malına zarar vermek ve yağma yapmak suçtur.sen bir suç işlersen polis veya asker veya çeşitli kolluk kuvvetleri sana gerekeni uygular.Bu olaylar bu hükümet döneminde olmadı sadece..Bundan önceki hükümetler döneminde de bir çok olay oldu.Diyarbakırda hükümeti protesto ediyoruz diye Şehiri birbirine katıp yakıp yıktılar.polis memurunu linç ettiler CANLI ŞAHİDİM.Ama o zamanlar bunları yapanlara Sen dahil bütün Türkiye TERÖR diyordu..Şimdi ise öyle bir zamana geldik ki bir zamanlar bütün Türkiyenin tepki göstediği, TERÖR dediğimiz olaylar artık KAHRAMANLIK ilan ediliyor..
1980 döneminde benim ülkemin polisini askerini şehit eden DHKP-C bugün kahraman ilan ediliyorsa kusura bakma ben senin PROTESTON dahil söylediğin hiç birşeyi samimi bulmuyorum.Berkin Elvan öldüğünde gösterdiğin inceliği Burak Karamanoğlu öldüğünde de gösterseydin hatta en azından forumda bir de Burak Karamanoğlu ölümsüzdür diye bir konu açsaydın samimiyetinize bir nebze inanırdım.
Anayasal hakları herkesin var.Sokakta millete saldıracağınıza seçimde oyunuzu vermezsiniz olur biter.Seçimle Gelen Seçimle Gider.Bunu kimse anlamak istemiyor..Sen istediğin kadar gösteri yap mevcut hükümeti düşüremezsin.Çünkü böyle bir hükmün yok..Bu durumda sokağa çıkıp Provakatörlerin emellerine alet olmaktan başka hiç birşeye yaramıyorsun kusura bakma.
Bazı arkadaşlar ortalığı toparlamak adına güzel postlar atarken bazıları da güzel postların inadına hala birşeyleri savunuyor..Herkesin bir görüşü mutlaka vardır..ama daha fazla uzatmanın da manası yok..