Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
@uAburak89

Fenerbahçe'nin tek avantajı şampiyonluk inancı, o hava var. Bizim 2011/12 sezonunda aslında çok iyi olmayan kadroyla yakaladığımız ve o sayede şampiyon olduğumuz hava gibi. Taraftarından malzemecisine hepsi inanmış. Bu yüzden ben de Fenerbahçe'yi puan farkından bağımsız olarak sezon başından beri daha avantajlı görüyorum. Burada benim değinmek istediğim şey Fenerbahçe'nin kaybedebileceği 2 derbi ve Galatasaray'ın yakalayabileceği bir havayla işler birden tersine de dönebilir. Yakalamak zor görünse de 2 deplasman derbisini kaybetme ihtimalleri çok düşük değil sonuçta.
Biz içeride bir tek Madrid'e kaybettik galiba bu sezon, zaten ben bilet bulursam maçta olacağım, beraberlik bile görmedim daha ne zaman gitsem kazanıyoruz. O maç cepte. Beşiktaş maçını bilmiyorum ama ev sahibi avantajını hiç kullanamıyorlar. Ayrıca dediğin senaryo gerçek dahi olsa yetmiyor.

Hava, ruh, istek bunlar çok önemli zaten, bizde o yok. Bazen kadro çok iyi olsa bile yetmiyor, futbolun güzelliği de burada herhalde. Kadro ile olsa son bir kaç yıl hariç Fenerbahçe'nin domine etmesi lazımdı, ne Bursa ne de biz, Beşiktaş şampiyon olmamalıydı.

Bence bu iş bitti, 2.lik mücadelesi daha önemli şu anda, onu da başaramazsak fiyasko olacak.