1 ile 30 arası toplam 889 sonuç

Konu: Twitter Açıldı - Youtube Tekrar Kapatıldı !

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Conclusion'ın A şıkkı vermiş sana cevabı.
    Evet doğru zaten tek bir kayıt değil 5 ayrı kaydın birleşmesi. Haliyle orijinal kayıt değil. Bu bana ne cevabı vermiş oluyor ?

Bir de benim dediğim yerler için cevabını alabilir miyim ?
    Football is simple,but Football Manager is not

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Evet doğru zaten tek bir kayıt değil 5 ayrı kaydın birleşmesi. Haliyle orijinal kayıt değil. Bu bana ne cevabı vermiş oluyor ?

Bir de benim dediğim yerler için cevabını alabilir miyim ?
    Nereye varmak istediğini anlayamadım. Olayın 5 farklı görüşmeden birleştiği kesin. Ama bu konuşmaların gerçek mi ya da montaj mı olup olmayacağı bilimsel olarak bilinemez diyor.

7. Other Analysis kısmı.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Nereye varmak istediğini anlayamadım. Olayın 5 farklı görüşmeden birleştiği kesin. Ama bu konuşmaların gerçek mi ya da montaj mı olup olmayacağı bilimsel olarak bilinemez diyor.

7. Other Analysis kısmı.
    Evet bu 4 ayrı montaj da zaten videoda yer alan 5 ayrı görüşmenin geçiş yerleri.

Bu raporlar o 5 görüşmenin birleştirildiğini söylüyor ki bu da doğru. Fakat o görüşmelerin kendi içlerinde montaj olup olmadıklarını söyleyemiyor.

Sonuç olarak, bu raporların, kayıtlar montajdır denilerek yapılan haberde kullanılması ne kadar mantıklı ? Çünkü raporlar o 5 görüşmenin birleştirilmesi dışında birşey söylemiyor.

Bir de senin bu haberi ve raporu, bakın kayıtlar montaj diye önümüze sermen ne kadar mantıklı?

Varmak istediğim nokta, bu soruların cevapları.

sakary Ali Misafir

Evet bu 4 ayrı montaj da zaten videoda yer alan 5 ayrı görüşmenin geçiş yerleri.

Bu raporlar o 5 görüşmenin birleştirildiğini söylüyor ki bu da doğru. Fakat o görüşmelerin kendi içlerinde montaj olup olmadıklarını söyleyemiyor.

Sonuç olarak, bu raporların, kayıtlar montajdır denilerek yapılan haberde kullanılması ne kadar mantıklı ? Çünkü raporlar o 5 görüşmenin birleştirilmesi dışında birşey söylemiyor.

Bir de senin bu haberi ve raporu, bakın kayıtlar montaj diye önümüze sermen ne kadar mantıklı?

Varmak istediğim nokta, bu soruların cevapları.
    Haberin hiçbir kısmında bu kayıtlar montajdır kısmı yok. Kaldıki haberin başlığı "ABD'li iki adli ses uzmanından ses kaydı analizi"

Benim de sizin önüne sermemin nedeni, hani 5 dakikalık iş açıklasınlar diyenlere göstermekti.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Haberin hiçbir kısmında bu kayıtlar montajdır kısmı yok. Kaldıki haberin başlığı "ABD'li iki adli ses uzmanından ses kaydı analizi"

Benim de sizin önüne sermemin nedeni, hani 5 dakikalık iş açıklasınlar diyenlere göstermekti.
    Öncelikle, haberin yapılma amacından yola çıkarak, kayıtlar montajdır denilerek yapılan haber diye dedim.

Bu arada o 4 kesim noktasını gerçekten kolaylıkla anlayabiliyorlar artık. Haberin olsun

Peki kayıtların montaj olduğunu iddia edebilecek bir belge var mı ortada?

sakary Ali Misafir

Öncelikle, haberin yapılma amacından yola çıkarak, kayıtlar montajdır denilerek yapılan haber diye dedim.

Bu arada o 4 kesim noktasını gerçekten kolaylıkla anlayabiliyorlar artık. Haberin olsun

Peki kayıtların montaj olduğunu iddia edebilecek bir belge var mı ortada?
    Yok. Doğru olduğunu gösteren belge?

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Yok. Doğru olduğunu gösteren belge?
    Başbakan' ın beni bile dinlemişler demesi ve o 5 ayrı görüşmenin kendi içinde montajlanıp montajlanmadığını incelememesi sizde de bir şüphe yaratmıyor mu ?

E zaten ortada apaçık kayıtlar var. Sen benden önünde duran elmanın elma olup olmadığına dair kanıt istiyorsun şuan.Doğru olmadığını iddia eden biri zaten kolaylıkla doğru olmadığını ispatlayabilir. Eden var mı ?

Ayrıca, O raporlarda 4 ayrı geçiş saptanıp, başka geçiş saptanmıyorsa o 5 ses kaydı kendi içlerinde montajsızdır. Bu açıdan da düşünebilirsiniz.

Mesaj Yetkileri