Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
Ben JMM'in açıklama neden açıklama yapma gereği duyduğunu açıkladım. Devamını da kendim getiriyim. J Ou Production diye bir ses şirketi hatta bu isimle herhangi bir şirket bulamadım ben. Ayrıca Haber 7'nin yaptığı haberi referans alarak "Jou Production firmasının da sahibi olan ve Harry Poter, Life of Pi gibi Hollywood yapımlarının seslendirme aşamasında imzası bulunan Robin Lai"nin imdb'de adının geçmemesi de üstteki mesajda söylediklerime ek olarak belgeyi yalanlamak için yeterli bir açıklama yani en azından bana yetiyor ancak siz inanmaya devam edebilirsiniz.

Edit: Sen mesajı editlemişsin bende editliyim. Alıntı yaptığın mesajda paylaştığım linke dikkatli bak istiyorsan Ali. Haber 7'nin paylaştığı resim, gayette yazıyor J Ou Production diye.
haber7'de bana gösterdiğin resmi göremiyorum. Şimdi kontrol ettim, benim buraya ilk attığım resim var orada da. Üstüne haber7 yazısını yapıştırmak zor olmamalı.

Benim demek istediğim senin paylaştığın resimde o kısmı editlemeyi unutmuşlar. J Ou Production yazan bir yere üstüne JMM Production kartviziti yapıştırmak olmaz bundan bahsediyorum. Zaman da bunu farketmiş.