CHP ve MHP değişti diyorsunuz fakat başındakiler hala aynı mantık ile yola devam ediyor. AKP'ye oy verenlere kör diyorsunuz fakat kendinize hiç bakmıyorsunuz epey ilginç geldi.
CHP ve MHP değişti diyorsunuz fakat başındakiler hala aynı mantık ile yola devam ediyor. AKP'ye oy verenlere kör diyorsunuz fakat kendinize hiç bakmıyorsunuz epey ilginç geldi.
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
CHP ( Cumhuriyet HALK Partisi ) şuana kadar olumlu birşey yaptığını pek göremedim açıkcası eğer varsa beni bu konuda aydınlatır mısın ? CHP dediğin size göre hep iyi hareket eden ve ne derse kabul görülen bir parti sonuçta Atatürk'ün kurduğu bir parti olduğu için o günlerden beri doğrucu parti olarak gözüksede pek öyle değil. Başbakana hırsız diyorsunuz iyi hoş söyleyin ama sizinki nasıl bir başkan ? Geçmişinde çalışkan ve iyi birisi miydi ? Sarıgül diyorsunuz oda aynı yerden çıkma hatta Baykal tarafından YOLSUZLUK ile kovulan birisini şuan baş tacı yapıyorsunuz. Yani AKP'yi eleştirmeden önce bi partinize bakıp kendinizi eleştirmenizi tercih ederim.
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
CHP'nin Baykal CHPsi ile bir olmadığı aşikar. MHPnin de çizgisi değişmedi açıkçası sadece milliyetçi kimliğimizden dolayı AKPyi desteklemiyoruz her zaman olduğu gibi. Biz AKPye oy verenlere değil o adamı her şeyiyle savunanlara kör diyoruz. Yani insan der tamam şunu yapıyo ama şu nedenden dolayı Tayyip'i destekliyorum eyvallah derim. Ama o montaj , palalılar CHPli , ayakkabı kutuları imam hatipe yardım , yok TCyi kaldırmadı onu uyduruyorlar derseniz kör demeyelim de napalım ? Ben sana soruyorum işte Gökçek'in Mansur Yavaş'ta olmayan iyi bir özelliğini söyle bana. Bir insan Ankara'da neden Gökçek'e oy verir. Bu körlük değil mi ? Yerel seçim bu yahu