1 ile 30 arası toplam 889 sonuç

Konu: Twitter Açıldı - Youtube Tekrar Kapatıldı !

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

CHP ve MHP değişti diyorsunuz fakat başındakiler hala aynı mantık ile yola devam ediyor. AKP'ye oy verenlere kör diyorsunuz fakat kendinize hiç bakmıyorsunuz epey ilginç geldi.
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Selim Atalay View Post
    CHP ve MHP değişti diyorsunuz fakat başındakiler hala aynı mantık ile yola devam ediyor. AKP'ye oy verenlere kör diyorsunuz fakat kendinize hiç bakmıyorsunuz epey ilginç geldi.
    1970'teki chp ile 2014'teki chp arasında örnek verir misin?

Ayrıca ben değişip, değişmediklerini iddia etmiyorum. Başbakanınızın mantığıyla size söylüyorum bazı şeyleri.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    1970'teki chp ile 2014'teki chp arasında örnek verir misin?

Ayrıca ben değişip, değişmediklerini iddia etmiyorum. Başbakanınızın mantığıyla size söylüyorum bazı şeyleri.
    CHP ( Cumhuriyet HALK Partisi ) şuana kadar olumlu birşey yaptığını pek göremedim açıkcası eğer varsa beni bu konuda aydınlatır mısın ? CHP dediğin size göre hep iyi hareket eden ve ne derse kabul görülen bir parti sonuçta Atatürk'ün kurduğu bir parti olduğu için o günlerden beri doğrucu parti olarak gözüksede pek öyle değil. Başbakana hırsız diyorsunuz iyi hoş söyleyin ama sizinki nasıl bir başkan ? Geçmişinde çalışkan ve iyi birisi miydi ? Sarıgül diyorsunuz oda aynı yerden çıkma hatta Baykal tarafından YOLSUZLUK ile kovulan birisini şuan baş tacı yapıyorsunuz. Yani AKP'yi eleştirmeden önce bi partinize bakıp kendinizi eleştirmenizi tercih ederim.
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

CHP ( Cumhuriyet HALK Partisi ) şuana kadar olumlu birşey yaptığını pek göremedim açıkcası eğer varsa beni bu konuda aydınlatır mısın ? CHP dediğin size göre hep iyi hareket eden ve ne derse kabul görülen bir parti sonuçta Atatürk'ün kurduğu bir parti olduğu için o günlerden beri doğrucu parti olarak gözüksede pek öyle değil. Başbakana hırsız diyorsunuz iyi hoş söyleyin ama sizinki nasıl bir başkan ? Geçmişinde çalışkan ve iyi birisi miydi ? Sarıgül diyorsunuz oda aynı yerden çıkma hatta Baykal tarafından YOLSUZLUK ile kovulan birisini şuan baş tacı yapıyorsunuz. Yani AKP'yi eleştirmeden önce bi partinize bakıp kendinizi eleştirmenizi tercih ederim.
    Uzun uzadıya anlatmayacağım. Sarıgül'ün yolsuzluk dolayısıyla kovulduğunu biliyorsun ama bu iddialardan aklandığını bilmiyorsun sonuçta.

Diğer konuları ise araştır lütfen.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

CHP'nin Baykal CHPsi ile bir olmadığı aşikar. MHPnin de çizgisi değişmedi açıkçası sadece milliyetçi kimliğimizden dolayı AKPyi desteklemiyoruz her zaman olduğu gibi. Biz AKPye oy verenlere değil o adamı her şeyiyle savunanlara kör diyoruz. Yani insan der tamam şunu yapıyo ama şu nedenden dolayı Tayyip'i destekliyorum eyvallah derim. Ama o montaj , palalılar CHPli , ayakkabı kutuları imam hatipe yardım , yok TCyi kaldırmadı onu uyduruyorlar derseniz kör demeyelim de napalım ? Ben sana soruyorum işte Gökçek'in Mansur Yavaş'ta olmayan iyi bir özelliğini söyle bana. Bir insan Ankara'da neden Gökçek'e oy verir. Bu körlük değil mi ? Yerel seçim bu yahu

Mesaj Yetkileri