1 ile 30 arası toplam 889 sonuç

Konu: Twitter Açıldı - Youtube Tekrar Kapatıldı !

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    AKP dini, MHP milliyetçilik duygusunu, CHP ise Atatürkçülük görüşünü makyajı altına aldıkları için insanların duygularıyla oynuyorlar. Sonra diyorsunuz bu insanlar neden körü körüne savunuyor bu partileri diye. Tamamen duygu hırsızlığı başka bir şey değil. CHP en son 1970'li yıllarda iktidar olmuş olabilir fakat o günden bugüne başında olan insanların hepsinin aynı halt olduğunu nasıl göremiyorsunuz? Deniz Baykal gitti, ondan daha beter bir zat olan Kılıçdaroğlu geldi. MHP'ye hiç girmiyorum. Adam ayda yılda bir çıkıp iki laf ediyor, tüm Türkiye'ye rezil oluyor. Böyle bir adamın başbakan olduğunu bile düşünemiyorum, hergün konuşssa hergün bir vukuatı çıkar.
    Şu kısma takıldım ben. Belki senin dediğin gibi olur bu kişiler başa gelirse ama şu anki başbakanın her söylemi ayrı bir vukuat değil mi? Üzerinden henüz 1 sene bile geçmedi, "evde zor tuttuğumuz %50 var" diyerek alenen iç savaş tehdidi savuran ve eyleme dökmek için devlet imkanlarıyla her türlü tahriği yapan bir başbakana karşı şu saydıkların çok korkutucu gelmiyor bana.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Şu kısma takıldım ben. Belki senin dediğin gibi olur bu kişiler başa gelirse ama şu anki başbakanın her söylemi ayrı bir vukuat değil mi? Üzerinden henüz 1 sene bile geçmedi, "evde zor tuttuğumuz %50 var" diyerek alenen iç savaş tehdidi savuran ve eyleme dökmek için devlet imkanlarıyla her türlü tahriği yapan bir başbakana karşı şu saydıkların çok korkutucu gelmiyor bana.
    Yazdıklarımı okuduysanız siyasi görüşümü de az çok anlamışsınız demektir. Ben partileri yada kişileri körü körüne savunmam ve onların yanlısı olmam hiçbir zaman. Başbakan hakkında burada birçok mesaj yazıldı, aynılarını yazmanın bir anlamı olmadığı için AKP ve başbakana karşı bir şey yazmadım. Zaten hepimiz biliyoruz onunda yaptıklarını. Fakat benim burada demek istediğim denize düşen yılana sarılır misali sarılınan yılanı da körü körüne savunmayın lütfen, aynı şekilde körü körüne suçlamayın.

Başbakan milyonlarca kişinin yararına dokunacak icraatlar yaptı mı? Yaptı. Devraldığı ülkeden bugüne kadar gelişme kaydetti mi? Evet. Peki bunları yaparken milyonlarca kişiyi madur etti mi? Etti. Halen geçerli olan yasalarla insanlar madur duruma düşebiliyor mu? Evet.

Artısı da eksisi de olan bir insanı ne tamamen suçlayabiliriz ne de tamamen koruyabiliriz. Bunların bir tanesini yapan bir kişi duygusal hareket eder. Ben dinime, milliyetime, Atatürk'e ve özgürlüğüme düşkünüm fakat hiçbir kuruluşu da sırf bu düşüncelerimden ötürü desteklemem. Benim için önemli olan şey herkesin ve ülkenin yararına yapılan işlerdir.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

@Selim Atalay

Görüşünü böyle savunanlar oldukça kimsenin bir şey diyeceğini sanmıyorum. Ama Melih Gökçek'e %40 civarı oy veriyorlar ki oy oranı da bu bağnaz kesimin en çok hangi partide olduğunu gösteriyor bence. Bu sadece AKP için geçerli değil ama o dikkat çekiyor , annemle de bağnaz olduğu için aynı partiden olmamıza rağmen tartışıyorum sürekli.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by omersal View Post
    @Selim Atalay

Görüşünü böyle savunanlar oldukça kimsenin bir şey diyeceğini sanmıyorum. Ama Melih Gökçek'e %40 civarı oy veriyorlar ki oy oranı da bu bağnaz kesimin en çok hangi partide olduğunu gösteriyor bence. Bu sadece AKP için geçerli değil ama o dikkat çekiyor , annemle de bağnaz olduğu için aynı partiden olmamıza rağmen tartışıyorum sürekli.
    Melih Gökçek için söyleyeceğimi söyledim ve ben partiyi destekliyorum diye her adayı destekleyeceğim diye birşey yok. Kendimin sevdiği adamları desteklerim diğerlerini seven var ise destekler. Kısa ve net
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Mesaj Yetkileri