1 ile 30 arası toplam 889 sonuç

Konu: Twitter Açıldı - Youtube Tekrar Kapatıldı !

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Ülke olarak bir insanı ya körü körüne savunuyoruz yada körü körüne suçluyoruz. Samimiyetine inanman onun iyi biri olduğu anlamına gelmez. Ne icraatı ve ne samimiyeti varmışta çarpılacağız? Bütün gün mahallede kadınları gibi mitinglerde laf dalaşından başka bir halt yaptığını görmedim Kılıçdaroğlu'nun. Ne samimiyeti, ne icraatı varmış? Bütün yaptığı iş başbakanla laf dalaşa girmekse eğer, başbakanla laf dalaşına girdiği için samimi bulmuş olabilirsin.
    Ne gibi bir icraat yapabilir sence başa gecmeden ? Bir öneri sun ''aa harbiden'' diyelim.Samimiyetine sadece ben inanmıyorum %18den 25e cıkarması halkın samimiyetine inandıgını gösteriyorki bu secim büyük ihtimalle 30ları görecek.Basbakan her mitinginde ''bunlar adam degil bunlar namussuz'' derse tabii ki cevap verecek.Ayrıca sanırım haberin yok ama cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzlugu yapıldı bunları meydanlarda dile getirmeyip ne yapacak ?

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Ne gibi bir icraat yapabilir sence başa gecmeden ? Bir öneri sun ''aa harbiden'' diyelim.Samimiyetine sadece ben inanmıyorum %18den 25e cıkarması halkın samimiyetine inandıgını gösteriyorki bu secim büyük ihtimalle 30ları görecek.Basbakan her mitinginde ''bunlar adam degil bunlar namussuz'' derse tabii ki cevap verecek.Ayrıca sanırım haberin yok ama cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzlugu yapıldı bunları meydanlarda dile getirmeyip ne yapacak ?
    Büyük olanın başını ezmeye çalışmak bana göre icraat değildir. Başa geldiği zaman zaten o bahsettiğim icraatları yapma fırsatı bulacak. Bir genel başkan ülkenin sorunlarını derinlemesine anlatır. Hangi yasaların kötü ve hangi yasalarla vatandaşı maduriyetten çıkaracağı ile ilgili çözümleyici nitelikte söylemlerde bulunur. Zaten gerçek anlamda mitinglerin amacı bu değil midir?

Şimdi Sarıgül reklamlarda çıkıp '' Öğrencilere ve öğretmenlere ulaşım ücretsiz olacak '' diyor. Memurlar çıkıp bizde istiyoruz dese ne olacak? Zaten iflasa sürüklenen İETT'i daha da iflas ettirecek bir eylem. Hadi öğrencileri anlıyoruz da öğretmenler neden? Bunlar süsleme vaatlerden başka bir şey değil. Bunu başbakan da yaptı ve halen de yapıyor. Çoğu kesimin gözünü boyayacağı icraatlarla şuan da iktidarda. Acaba geldiği yıldan bugüne kadar eğitimde neleri değiştirmiş? Reklamlarda şuraya lise, şuraya okul yaptırdık diyip duruyorlar. Ben 24 yaşıma geldim ve iktidar olduğu süre zarfında eğitimde zerre kadar gelişme görmedim. Şimdi cemaatle araları açıldığı için dershaneleri kapatarak, kötü olan bir eğitim düzenini dahada kötüye çekiyor.

Sonuç olarak kimsenin samimiyetine inanmıyorum. Bir gün çıkıpta bu dediklerimi yapan ve ülkenin gerçekten altını çizerek söylüyorum gerçekten yararına dokunacak işleri anlatan ve çözümleyici niteliklikte vaatler veren bir insan çıkarsa onun samimiyetine inanabilirim.

Son olarak herkesin siyasi görüşüne ve savunduğu fikirlere sonsuz saygı duyuyorum. Zaten bu tür platformlarda siyasetin yasak olmasının sebebi birbirimizin inandıklarına karşı saygı duymamazından dolayıdır.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Büyük olanın başını ezmeye çalışmak bana göre icraat değildir. Başa geldiği zaman zaten o bahsettiğim icraatları yapma fırsatı bulacak. Bir genel başkan ülkenin sorunlarını derinlemesine anlatır. Hangi yasaların kötü ve hangi yasalarla vatandaşı maduriyetten çıkaracağı ile ilgili çözümleyici nitelikte söylemlerde bulunur. Zaten gerçek anlamda mitinglerin amacı bu değil midir?
    Dedigin dogru ancak şuan Türkiye'de bunu uygulamak imkansıza yakın.Baksana burdaki yazılarda bile görüyoruz adam mitingde proje anlatsa ''amaan Cehape mi bunu yapacak'' diye bakıyor insanlar.Önce basbakanın pisliklerini döküp ona tapılmamasını saglamaya calısıyor Chp'de Mhp'de.Cünkü insanlar projeye filan bakmıyor biz bunu görüyoruz 12 senedir kabadayı gibi cıkacak ona buna sallayacak böyle yapan oy kazanıyor Türkiye'de.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Dedigin dogru ancak şuan Türkiye'de bunu uygulamak imkansıza yakın.Baksana burdaki yazılarda bile görüyoruz adam mitingde proje anlatsa ''amaan Cehape mi bunu yapacak'' diye bakıyor insanlar.Önce basbakanın pisliklerini döküp ona tapılmamasını saglamaya calısıyor Chp'de Mhp'de.Cünkü insanlar projeye filan bakmıyor biz bunu görüyoruz 12 senedir kabadayı gibi cıkacak ona buna sallayacak böyle yapan oy kazanıyor Türkiye'de.
    Kimsenin ne yapacağını bilemeyiz. Öyle diyen bir insan dediğim gibi körü körüne savunmaktan başka bir şey yapmıyor. Mesela ben siyasetçileri en çok o gece yapılan programlara katıldıklarında dinlemeyi seviyorum. O zaman sorulan ciddi sorulara ciddi cevaplar veriliyor. Zaten hepimiz bu ülkenin, kendimizin ve insanların geleceğinin emin ellerde olmasını istediğimiz için tartışıyoruz. Milyonlarca vatandaş asgari ücretle geçinmeye çalışıyor. Komik olan şeyde üç kuruş asgari ücretle geçinen insanların bu partiyi ve başındaki kişiyi ölümüne savunmalarıdır.

Mesaj Yetkileri