Originally Posted by
William Rookwood
AKP dini, MHP milliyetçilik duygusunu, CHP ise Atatürkçülük görüşünü makyajı altına aldıkları için insanların duygularıyla oynuyorlar. Sonra diyorsunuz bu insanlar neden körü körüne savunuyor bu partileri diye. Tamamen duygu hırsızlığı başka bir şey değil. CHP en son 1970'li yıllarda iktidar olmuş olabilir fakat o günden bugüne başında olan insanların hepsinin aynı halt olduğunu nasıl göremiyorsunuz?
Deniz Baykal gitti, ondan daha beter bir zat olan Kılıçdaroğlu geldi. MHP'ye hiç girmiyorum. Adam ayda yılda bir çıkıp iki laf ediyor, tüm Türkiye'ye rezil oluyor. Böyle bir adamın başbakan olduğunu bile düşünemiyorum, hergün konuşssa hergün bir vukuatı çıkar. 
Şu kısma takıldım ben. Belki senin dediğin gibi olur bu kişiler başa gelirse ama şu anki başbakanın her söylemi ayrı bir vukuat değil mi? Üzerinden henüz 1 sene bile geçmedi, "evde zor tuttuğumuz %50 var" diyerek alenen iç savaş tehdidi savuran ve eyleme dökmek için devlet imkanlarıyla her türlü tahriği yapan bir başbakana karşı şu saydıkların çok korkutucu gelmiyor bana.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...