Yazdıklarımı okuduysanız siyasi görüşümü de az çok anlamışsınız demektir. Ben partileri yada kişileri körü körüne savunmam ve onların yanlısı olmam hiçbir zaman. Başbakan hakkında burada birçok mesaj yazıldı, aynılarını yazmanın bir anlamı olmadığı için AKP ve başbakana karşı bir şey yazmadım. Zaten hepimiz biliyoruz onunda yaptıklarını. Fakat benim burada demek istediğim denize düşen yılana sarılır misali sarılınan yılanı da körü körüne savunmayın lütfen, aynı şekilde körü körüne suçlamayın.
Başbakan milyonlarca kişinin yararına dokunacak icraatlar yaptı mı? Yaptı. Devraldığı ülkeden bugüne kadar gelişme kaydetti mi? Evet. Peki bunları yaparken milyonlarca kişiyi madur etti mi? Etti. Halen geçerli olan yasalarla insanlar madur duruma düşebiliyor mu? Evet.
Artısı da eksisi de olan bir insanı ne tamamen suçlayabiliriz ne de tamamen koruyabiliriz. Bunların bir tanesini yapan bir kişi duygusal hareket eder. Ben dinime, milliyetime, Atatürk'e ve özgürlüğüme düşkünüm fakat hiçbir kuruluşu da sırf bu düşüncelerimden ötürü desteklemem. Benim için önemli olan şey herkesin ve ülkenin yararına yapılan işlerdir.

Alıntılı Yanıtla