1 ile 30 arası toplam 598 sonuç

Konu: Taktik Yaratma Rehberi ve İpuçları

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir

@Walter Sakana üşenmeden bu kadar detaylı analiz yaptığın için ne kadar teşekkür etsem az.
    Gözlemlediğin her şeye harfiyen katılıyorum ama çok küçük 1-2 sorum var.
    İlki akıcılık. Chelsea tamamıyla karışık bir felsefeye sahip olduğu için ben hangisini tercih etmeliyim. Sen bile Very Fluid diyip soru işareti koymuşsun
    Birde takım direktiflerinden More Direct Passing'i seçtiğimde özellikle kaleciler ve stoperler çok top kaybı yapıyor. Bunun yerine stoperlere kısa pas, beklere risksiz pas, ön liberolara direkt pas komutu versem en azından topa biraz daha hakim olabilirim. Hatta kaleciye bile defansa dağıt komutu verebilirim. Ofansif 3'lü için herhangi bir pas komutu vermem çünkü pozisyon özgürlüğü tanıdığım için beklentim tamamen doğaçlama olacak.
    Chelsea daha çok savunmadan ayağa çıkıp orta saha (DM) oyuncularıyla tempolu dikine ve seri çıkıyor. Özellikle de bunu Matic'le yapıyor. Geçen haftalarda Mou övgü dolu sözler söylemişti Matic'le ilgili. Çok koşuyor, bizi çok seri atağa çıkartıyor vs.
    Birde şu var Hazard'a Def Winger rolünü verdiğimde daha fazla top sür ve topla içeriye kat komutunu seçemiyorum. Inside Forward rolünde bu komutları seçebiliyorum ama oyuncuyu tekrar DW rolüne geçirdiğimde rol için uygun değil diyor açıklamada. Maç içerisinde bu komutlar geçerlilik gösterir mi?
    Last edited by hknshr : 04.Nisan.2014 at 01:47 Reason: Eksik olduğum konularda soru veya sorular sorarak bilgi almak istiyorum.

Mesaj Yetkileri