Cenker atladığın bir şey var o Sneijder'le Selçuk golden sonra sarmaş dolaş oldu bugün. Ben şahsen futbolcular arasında bir problem olduğunu düşünmüyorum. Evet bir gerginlik var ama futbolcular arasındaki ilişki öyle abartılan kadar da kötü değil. Mevzu çok farklı bence. Çünkü Selçuk sezon başından beri iyi değil, istekli değil, sürekli yana ve geriye oynuyor. Elbette Mancini'nin kararlarından memnun olmayabilir, Mancini'yle sorunu olabilir ama bu Selçuk'un performansını açıklamıyor. Selçuk'un başka bir sorunu var ve bazı şeyler üst üste gelince mental olarak büyük zarar gördü. Ancak yine söylüyorum o bandın koldan o formanın sırttan çıkmasını açıklayacak hiçbir mantıklı sebep yok Selçuk'un önce bu olaylara bir açıklık getirmesi lazım. Her zaman başımızın üstünde yeri var ancak bu iş böyle devam etmez.
Edit: Şunu da ekliyim çoğu zaman söylüyorum bizim taraftarın tribün performansını beğenmediğimi hatta genel olarak ülkenin taraftar profilini beğenmediğimi. Açıkcası taraftar gruplarının başında duran reiscikler değişmediği sürece bu performans da böyle devam eder. Taraftarı yönlendiren adamın mantıklı hareket etmesi gerekirken bizde taraftarı çıldırtanlar genellikle bu adamlar oluyor. Bu yüzden stadda yüzlerce kameraya e-bilet'e evet diyorum. Fişlenme olayı falan da hikaye geliyor bana açıkcası. Twitter'ı Facebook'u gerçek adıyla kullananların stadlarda fişleniyoruz goygoyu yapması ağır saçmalık.