Quote Originally Posted by davidvilla View Post
E taraftar getirdi. Dunyanin neresinde var pas hatasi yapan kendi oyuncusunu isliklamak? Aksine alkislarlar moral olsun diye. 1 degil 2 degil surekli selcuk ve burak a tepki e ana yeter. Bu çocuklar bu takimin oyuncusu. Bu armayi taşıyorlar. E bi saygisizlik da yok. Kotu oynuyorsa morallendir en olmadı hic tepki verme sessiz kal.
Yorma beni gece gece sen de cok iyi biliyorsun bu isin sorumlusunun sadece selcuk olmadigini.
Ne taraftarından bahsediyorsun abi ya ? Bu taraftarın gözünde Selçuk İnan bir efsaneydi. Selçuk inan, sneijderiyle diye tezahurat yeter. Ama bugün o tezahuratı bağırıken bile içimiz buruk bağırıyoruz artık. Bu taraftar Selçuk'a da Burak'a da hep destek vermiştir. Ama artık yeter. Kaç sene oldu ? 2 mi 3 mü ya da 4 mü hatırlamıyorum.

Ayrıca sen sürekli Burak durumunda taraftara laf atıp duruyorsun. Bak bakalım bu taraftar Burak'a ne yaşattı bu sezon

http://instagram.com/p/lS1e9SLG7Y/

Çok değil. 4 hafta önce...
Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
Bırak şimdi o defolsun tavırlarını bir kenara.

Drogba - Sneijder ilk geldiğinde kulübün anahtarını verseler bu ikiliye kimsenin ağızından tek kelime çıkmazdı. Selçuk İnan da emektar bir oyuncu ve takıma verdiği katkı bu sezon hariç kimse tarafından tartışılamaz.

Selçuk giderse yerine hangi Türk oyuncuyu koyup katkı bekleyeceksiniz merak ediyorum. Yekta mı?

Furkan mı yoksa? Furkan ile Yekta'yı toplasan en fazla Selçuk İnan'ın bu sezon verdiği katkıyı verebilirler. Gökhan'ın antreman olayı, Sneijder'in golden sonra Selçukla sarılmaması ve Selçuk'un bugün yaptığı hareket bunların hepsi tesadüf mü?

O sebeple silmeye çalıştığınız oyuncunun verdiği katkıya da bir bakın. Terim'e de defolsun deniyordu alın defoldu ve durum ortada.
Ne alakası var Yekta'yla Furkan'la ? Sadece Selçuktan bahsediyoruz. Ayrıca senin bakış açın çıkarcı bi bakış açısı. Adam şuanda saçma sapan bir futbol oynuyor. Bu sene sahada Selçuk yoktu. İstatistik olarak İniesta'yı bile geçmiş olabilir ama adam sahada yok. Tek bi pas veriyor o da asist felan oluyor heralde. Nasıl öyle bir istatistiğe ulaştı hiç birimiz anlayamadık zaten.

Ve bu adam kaptan. Naz yapmaya hakkı yok. Sabri yıllardır kaptanlık yaptı. Açtığı her saçma ortadan sonra tepki aldı. Hiç böyle bir hareket yaptı mı ? Herşeye rağmen kaptanlığını yaptı.